a što je s lotusom elise, kojeg sređuje ekipa s krka? jel itko upućen u to? u autoklubu piše da u prvoj može do skoro 150 km/h
majstore govorim za HrvatskuIzvorno postao coma_zgb
u poljskoj ti Peglica ima rekord od 10,3 na 402m
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
a što je s lotusom elise, kojeg sređuje ekipa s krka? jel itko upućen u to? u autoklubu piše da u prvoj može do skoro 150 km/h
Ali pritom spali obje lamele... tresla se brda, rodio se miš...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
nabavit će neke koje će moći izdržati....Izvorno postao whiteboy
cemo viditi, puno sam ja prica cuo u Rijeci - o autima koji samo sta ne lete, auti od 10 sek, a na kraju je capri uvijek - nema se para, otisao auto u k..... i tako to. zato vise ne vjerujem nikome za nista dok ne vidim svojim ocima
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
a sta nigdje se ne spominje onaj kadet koji je u gorici u finalu klase 12 dobio mujkica...
a lotuse ima 2 motora od suzukievog r-a pa taj mora u prvo bar 120kmh. al kolko ja pratim scenu strirejsinga kao da se sve stisalo oko toga.. jesu ga slupali pa se sad skrivaju lol
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
PROGRAM DOGAĐANJA
Osijek, subota 25.06.2005
> 402 Street Race
06.00 – 09.00 –Prijem, Tehnički pregled, verifikacija
10.00 – 12.30 - Kvalifikacije
13.00 – 20.00 – Utrka
20.30 – Proglašenje pobjednika i dodjele nagrada
> DB Drag
07.00 – 10.00 – Zaprimanje prijava
12.00 – 13.30 – Kvalifikacije
15.00 – 18.00 - Natjecanje
20.00 – 20.30 – Proglašenje pobjednika i dodjele nagrada
Osijek, nedjelja 26.06.2005
> 402 Street Race
06.00 – 09.00 –Prijem, Tehnički pregled, verifikacija
10.00 – 12.30 - Kvalifikacije
13.00 – 20.00 – Utrka
20.30 – Proglašenje pobjednika i dodjele nagrada
> 402 Street Style
07.00 – 10.00 – Zaprimanje prijava
12.00 – 17.00 – Ocijenjivanje
18.00 – 19.30 – Burn out
20.00 – 20.30 – Proglašenje pobjednika i dodjele nagrada
20.30 – Night Glow
E lega aco prvi post!
I jel bio netko?Dvoumio sam se između street race-a i moto susreta i nakraju otisao na moto susret,nisam pozalio,motora,zena i hladnog piva ko u prici.
Sad me zanima,jesam li sta propustio?
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
a valjda je netko bio!
![]()
Pa Šile!! Ako nije zamjenio digitalni foto-aparat za "idiota"Izvorno postao lili
![]()
Onda će i postat koju sliku.
ili su ga zgazili u publici!!
Valjda ga cura pustila ili su hostese too much![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Sad sam se cuo sa prijateljem koji je bio,kaze nista posebno,par dobrih auta i to je to.....
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
Izvorno postao Vuki
ima više kombinacija
![]()
@alcatraz
Neznam ja gdje je taj tvoj frend bio ili bolje reci gdje je gledo.
Faliloje u odnosu na proslu godinu sto nije bio steag s live mixevima i plesacicama i na kraju pjena party to je bas bilo o.k. prosle godine ali ove zato nije izostalo dobrog stajlinga.
Lovro Badurina s Lotusom prvi, drugi lik s NSx, treci ak se nevara Opel Ascona 79. god. przila je i boga i vraga. A bio jedan figuar jede malu dijecu.
Malo je kisa poremetila koncepciju pa se to oduzilo ali i na kraju nije bilo streat glow takmicenja a za to sam zivio.
Uglavnom evo par slika za pocetak:
Sutra ce biti puno vise.
Ovog golfa sam često viđao pred ekonomskim faksom...
Bom Chicka WahWah
fora je"! a još koja slikica
![]()
Preružan je....
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
u ovu tigru je uljupljeno 13 soma eura , reko lik ciji je auto ...
sto se onog kaj ste pricali o dipu sa 1000 konja, da bio ej na SRu uvel gorici , al se nije natjeco , i ima 10,xx na 402 al velim niej se natjeco neg je bio u pauzi izmedu voznji .
banirali me gadovi pa sam u naletu odgovarao na postove, samo prelistao...a nisam imao ni kuna na mobu da ti se javim za onu kupoprodaju..Izvorno postao Šile
Evo ostavit ću vam nekoliko slika za ispriku
MA BRAVO CARE LEGENDA SIIzvorno postao aco
![]()
![]()
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Kak da ja napravim isti takav site i da okacim slicice?!?!Izvorno postao aco
To ti nije site, nego samo jedan folder koji se nalazi na server, a galerija sa tim slikama izgledao ovako : http://www.hraweb.com/galerija/
Registriraj se na http://www.pbase.com ili photobucket.com pa uploadaj tamo slike !
Bookmarks