To što se nešto besplatno može skinuti ne znači da imaš pravo na intelektualna prava na dotične ikone, a kamoli da spominješ da si ih ti dizajnirao...Izvorno postao tvrtkod
To što se nešto besplatno može skinuti ne znači da imaš pravo na intelektualna prava na dotične ikone, a kamoli da spominješ da si ih ti dizajnirao...Izvorno postao tvrtkod
Jesi uopce citao moj odgovor na tvoj post? Evo samo cu ti citirat prvu recenicu: "MotoX je pisao Disclaimer za stranicu tako da je bila njegova odluka kakav ce tekst bit napisan."Izvorno postao gog
Ja nisam radio 2 mjeseca na skinu i onda ga objavio ovdje da bi neki pametnjakovic pljuvao po meni. Jel to stvarno neophodno? A sto se tice izgleda samog skina i animacije na ikonama to je MOJ DIZAJN. zato ohladi
Ajd da imam neke financijske koristi od toga ili da nekom uzimam kruh iz usta kradjom njegovih ikona, onda bi se mozda trebao sramit. Al ovako, nema samse
A jesi biser, čovjek ti pokuša pomoći, a ovo je tvoja reakcija... e pa sretno ti bilo...Izvorno postao tvrtkod
Nadam se samo da je tvoja rekacija rezultat tvojih nezrelih godina, pa da još ima nade za tebe...
I ti isto, pa rekao sam ti da ja to nisam pisao. Potreba za takvim Disclaimerom je proizasla iz zestokih svadja MotoX-a i jednog drugog korisnika koji ga je napao za kradju tudjih ideja. Zbog toga se od tad odmah u startu ogradjuje od takvih potencijalnih idiotarija. A da sam nezreo nebi uopce ni napisao da su to AlineMorph ikone, zar ne? Nego bi ispao glup i rekao da sam ih ja radio. Kao sto sam rekao VOdafone skin je bio template i to nije kradja, u najgoru ruku bi mogao rec, ako zelis cjepidlacit, da je to plagijat. AL ni to nemoze bit jer oni nemaju nista zajednicko osim brojeva koji sluze kao koordinate na displayu (za one manje vicne skinu, to je file u kojem se nalazi gdje se koji gif file prikazuje na mobu i koja su mu svojstva). Ali i tu ima toliko modifikacija da ni ja ga vise nemogu povezat sa Vodafon skinom. A da bi uopce i poceo radit na skinu , trebas neki template. A sto se tice godina, stariji sam od tebe, kad si vec i to uveo u ovu raspravu.Izvorno postao gog
Jos jednom cu ponovit. Samo sam htio podijelit svoj trud sa svima, nista vise. Ako nista drugo, mozes bar to uvazit i ako vec imas potrebu pisat mi takve stvari na PM.
Šteta što se to ne vidi iz tvojih postova...Izvorno postao tvrtkod
Ja ću ti samo reči da sam ti htjeo pomoći da uvidiš gdje griješiš, kako ne bi imao problema zbog toga. Meni ni iz džepa ni u džep. U biti ne znam zakaj uopće trošim svoje vrijeme na ovakve stvari.Izvorno postao tvrtkod
Uostalom napisao sam ti da je skin odličan...
p.s. Ja ti nisam nikakav PM poslao...
Pa i ja sam ti rekao da to nisam ja pisao a ti i dalje tupis svoje. Koliko drugih ljudi modificira skinove i objavljuje ih bez da uopce spomene sto je koristio kao resurse. A nevidim da im itko govori takve stvari koje ti meni govoris.Pa znam ja sto su autorska prava. Da neznam i ne brinem o tome nebi ni napisao da sam koristio Vodafon skin i AlienMorph kao izvore i inspiraciju za skin). A sto se tice tvojih godina trebao bi znat da se takve stvari rjesavaju preko PM. Nitko nije dosao tu da ga netko blati. A pogotov ne pred drugima i ne nakon toliko ulozenog truda.Izvorno postao gog
Augustborn99 s HoFo konstantno uzima teme za windowse i pretvara ih u skinove i jos mu nitko nije ni priblizno tako spustio. cak naprotiv. a napravio ih je do sad 30-ak. I to otvoreno prizna. I nikome ne smeta. Al se zato nasao jedan pametnjakovic koji treba solit pamet. Ajd ga ti napravi iz nicega pa da vidim koliko ce ti trebat. IStu stvar prakticira i Pagrefusion sa MotoModders.net i isto tako "prolazi nekaznjeno"
Imas poruku od MotoX-a:Izvorno postao gog
Tell that guy to come over to HoFo or MoMo. I will kick his ass.
Tell him I said stop trying to flame someone who is trying to help the
community by spending so much time and energy, and he can kiss his own
ass.
pozdrav
Izvorno postao tvrtkod
dečki šta je ovo!!?!?!
kakve prepirke? ako si imate šta reći onda to rješite na PM!
Tvrko nemoj se zamarati gluposti. Skin ti je odlican barem sto sam vidio. Jer ga jos nisam skinuo. Probat cu sad. A ta tzv. autorska prava i slicno. Ja mislim da si ti tu u pravu i nemoj se stvarno zamarati i trosit svoje zivce. Sve u svemu velike POHVALE za ulozeni trud i izgubljeno vrijeme. A drugi neka pricaju sta hocu a tebi u jedno uho udje a na drugo izadje. Znas kakva situacija ovdje na forumu vlada pa se ne opterecuj. PozdravIzvorno postao tvrtkod
Bookmarks