Prikazujem rezultate 1 do 25 od 48

Hybrid View

kaj gledaš? Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    44
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tvrtkod
    Nisam radio sve ikone jer neznam povuc ni ravnu crtu rukom , a kamoli nacrtat nesto takvo. Nesto sam ja radio, nesto je preuzeto iz drugih programa a veci dio je extraktiran iz AlienMorph custom-izacije desktopa koja se moze besplatno skinut sa njihovog site-a. Naravno tamo su te ikone u boji i vece, pa sam ih morao prilagoditi.
    To što se nešto besplatno može skinuti ne znači da imaš pravo na intelektualna prava na dotične ikone, a kamoli da spominješ da si ih ti dizajnirao...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gog
    To što se nešto besplatno može skinuti ne znači da imaš pravo na intelektualna prava na dotične ikone, a kamoli da spominješ da si ih ti dizajnirao...
    Jesi uopce citao moj odgovor na tvoj post? Evo samo cu ti citirat prvu recenicu: "MotoX je pisao Disclaimer za stranicu tako da je bila njegova odluka kakav ce tekst bit napisan."

Ja nisam radio 2 mjeseca na skinu i onda ga objavio ovdje da bi neki pametnjakovic pljuvao po meni. Jel to stvarno neophodno? A sto se tice izgleda samog skina i animacije na ikonama to je MOJ DIZAJN. zato ohladi

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ajd da imam neke financijske koristi od toga ili da nekom uzimam kruh iz usta kradjom njegovih ikona, onda bi se mozda trebao sramit. Al ovako, nema samse

kaj gledaš? Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    44
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jesi uopce citao moj odgovor na tvoj post? Evo samo cu ti citirat prvu recenicu: "MotoX je pisao Disclaimer za stranicu tako da je bila njegova odluka kakav ce tekst bit napisan."

Ja nisam radio 2 mjeseca na skinu i onda ga objavio ovdje da bi neki pametnjakovic pljuvao po meni. Jel to stvarno neophodno? A sto se tice izgleda samog skina i animacije na ikonama to je MOJ DIZAJN. zato ohladi
    A jesi biser, čovjek ti pokuša pomoći, a ovo je tvoja reakcija... e pa sretno ti bilo...

Nadam se samo da je tvoja rekacija rezultat tvojih nezrelih godina, pa da još ima nade za tebe...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A jesi biser, čovjek ti pokuša pomoći, a ovo je tvoja reakcija... e pa sretno ti bilo...

Nadam se samo da je tvoja rekacija rezultat tvojih nezrelih godina, pa da još ima nade za tebe...
    I ti isto, pa rekao sam ti da ja to nisam pisao. Potreba za takvim Disclaimerom je proizasla iz zestokih svadja MotoX-a i jednog drugog korisnika koji ga je napao za kradju tudjih ideja. Zbog toga se od tad odmah u startu ogradjuje od takvih potencijalnih idiotarija. A da sam nezreo nebi uopce ni napisao da su to AlineMorph ikone, zar ne? Nego bi ispao glup i rekao da sam ih ja radio. Kao sto sam rekao VOdafone skin je bio template i to nije kradja, u najgoru ruku bi mogao rec, ako zelis cjepidlacit, da je to plagijat. AL ni to nemoze bit jer oni nemaju nista zajednicko osim brojeva koji sluze kao koordinate na displayu (za one manje vicne skinu, to je file u kojem se nalazi gdje se koji gif file prikazuje na mobu i koja su mu svojstva). Ali i tu ima toliko modifikacija da ni ja ga vise nemogu povezat sa Vodafon skinom. A da bi uopce i poceo radit na skinu , trebas neki template. A sto se tice godina, stariji sam od tebe, kad si vec i to uveo u ovu raspravu.

Jos jednom cu ponovit. Samo sam htio podijelit svoj trud sa svima, nista vise. Ako nista drugo, mozes bar to uvazit i ako vec imas potrebu pisat mi takve stvari na PM.

kaj gledaš? Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    44
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A sto se tice godina, stariji sam od tebe, kad si vec i to uveo u ovu raspravu.
    Šteta što se to ne vidi iz tvojih postova...

Jos jednom cu ponovit. Samo sam htio podijelit svoj trud sa svima, nista vise. Ako nista drugo, mozes bar to uvazit i ako vec imas potrebu pisat mi takve stvari na PM.
    Ja ću ti samo reči da sam ti htjeo pomoći da uvidiš gdje griješiš, kako ne bi imao problema zbog toga. Meni ni iz džepa ni u džep. U biti ne znam zakaj uopće trošim svoje vrijeme na ovakve stvari.

Uostalom napisao sam ti da je skin odličan...

p.s. Ja ti nisam nikakav PM poslao...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ja ću ti samo reči da sam ti htjeo pomoći da uvidiš gdje griješiš, kako ne bi imao problema zbog toga. Meni ni iz džepa ni u džep. U biti ne znam zakaj uopće trošim svoje vrijeme na ovakve stvari.

Pa i ja sam ti rekao da to nisam ja pisao a ti i dalje tupis svoje. Koliko drugih ljudi modificira skinove i objavljuje ih bez da uopce spomene sto je koristio kao resurse. A nevidim da im itko govori takve stvari koje ti meni govoris.Pa znam ja sto su autorska prava. Da neznam i ne brinem o tome nebi ni napisao da sam koristio Vodafon skin i AlienMorph kao izvore i inspiraciju za skin). A sto se tice tvojih godina trebao bi znat da se takve stvari rjesavaju preko PM. Nitko nije dosao tu da ga netko blati. A pogotov ne pred drugima i ne nakon toliko ulozenog truda.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Augustborn99 s HoFo konstantno uzima teme za windowse i pretvara ih u skinove i jos mu nitko nije ni priblizno tako spustio. cak naprotiv. a napravio ih je do sad 30-ak. I to otvoreno prizna. I nikome ne smeta. Al se zato nasao jedan pametnjakovic koji treba solit pamet. Ajd ga ti napravi iz nicega pa da vidim koliko ce ti trebat. IStu stvar prakticira i Pagrefusion sa MotoModders.net i isto tako "prolazi nekaznjeno"

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Imas poruku od MotoX-a:

Tell that guy to come over to HoFo or MoMo. I will kick his ass.
    Tell him I said stop trying to flame someone who is trying to help the
    community by spending so much time and energy, and he can kiss his own
    ass.

pozdrav

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    162.522
    Nivo
    96
    Bodovi: 162.522, Nivo: 96
    Bodovi: 162.522, Nivo: 96
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation opomena

Imas poruku od MotoX-a:

ass.

pozdrav

dečki šta je ovo!!?!?!
    kakve prepirke? ako si imate šta reći onda to rješite na PM!

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    LG Optimus 2x
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imas poruku od MotoX-a:

ass.

pozdrav
    Tvrko nemoj se zamarati gluposti. Skin ti je odlican barem sto sam vidio. Jer ga jos nisam skinuo. Probat cu sad. A ta tzv. autorska prava i slicno. Ja mislim da si ti tu u pravu i nemoj se stvarno zamarati i trosit svoje zivce. Sve u svemu velike POHVALE za ulozeni trud i izgubljeno vrijeme. A drugi neka pricaju sta hocu a tebi u jedno uho udje a na drugo izadje. Znas kakva situacija ovdje na forumu vlada pa se ne opterecuj. Pozdrav

Slične teme

1. Moj Ice-Vodafone skin
    By tvrtkod in forum Općenito
    Odgovora: 50
    Posljednji post: 17-04-2005, 12:57
  2. Skin od V3 na E550
    By vvidak11 in forum Općenito
    Odgovora: 22
    Posljednji post: 25-03-2005, 00:30
  3. skin folder na v525
    By BlueNeon in forum Općenito
    Odgovora: 23