Dakle, Siemens je najavio mogucnost update-a FW-a via GPRS-a... Za pocetak neki x65 i x75 modeli.
Znam da je to kod nas za vecinu preskupo, ali kako vam se sviđa ideja online update-a?
Dakle, Siemens je najavio mogucnost update-a FW-a via GPRS-a... Za pocetak neki x65 i x75 modeli.
Znam da je to kod nas za vecinu preskupo, ali kako vam se sviđa ideja online update-a?
maraschino - PTICICA
pa stvar je ok. inaće to radi na SE P900 i P910 već neko vrijeme.
dobar grah daleko se čuje
da znam da ima kod SE, ali je novo kod siemensa, iako je vec odavno najavljivano, pa me zanimaju misljenja...
meni se to isto cini kao ok stvar... nisi prisiljen kupovati ili posuđivati kabel (ako nisi dobio sa mbom) ili nositi mob u servis (pa cak i platiti) samo da bi digao verziju FW-a...
maraschino - PTICICA
Meni se kabel ipak više sviđa. U slučaju da izgubiš signal tijekom update-a, kako onda?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
kabel je ipak bolji..............
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
pa u biti nisam mislio uspoređivati kabel i OTA update - definitvno je kabel sigurniji, nego me samo zanima sto mislite o toj mogucnosti kao takvoj. Znaci samo kao opcija...
maraschino - PTICICA
...pa sasvim dobar potez Siemensa, ali to opet povlači, kao što svi napominju, i velik trošak (bar za nas)...Izvorno postao 3aTmr
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
a koliko bi kostalo na taj nacin izvrsiti update na sx1???????????????????
sigurno malo bogastvo.....................
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
Bookmarks