mislim da ovisi na kojem sajtu kupuješ
ja se ne bi upuštao u tako nešto, rađe odem do dućana i tamo kupim
kaj je sigurno je sigurno
Imate li iskustva s kupovinom (informatičke opreme) preko interneta? Htjela sam naručiti digitalac preko neta, ali ne znam koliko je to pametno,,,
Za koliko vremena je isporuka u prosjeku?
Thx-
PoZdRaV-
mislim da ovisi na kojem sajtu kupuješ
ja se ne bi upuštao u tako nešto, rađe odem do dućana i tamo kupim
kaj je sigurno je sigurno
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
ja sam kupovao dosad preko neta par puta i mogu ti reć da nisam imao problema.
kupovao sam u ve-milu i u hg-spotu.
e sad, ne bi ti preporučio kupovinu u hg-spotu jer sam radio za njih i znam kako se odnose s robom. ja ne znam kako išta kod njih radi s obzirom kako se ponašaju!
iako ja nisam imao problema, ne znači da ti nećeš! zato ti je bolje da se prošećeš do dućana i sve tamo obaviš! ako stvarno nisi u mogućnosti i moraš naručit preko neta, naruči. najvjerovatnije nećeš imat nikakvih problema.
dostava ti je u većini slučajeva dosta brza. 2-3 dana je trebalo da meni dostave te stvari, a tad nisam bio u Zg nego u Imotskom.
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Ali nikad ne naručuj iz drugih država NIKAD meni su iz texsas instruments uzeli 300 kn za super digitron a nikad ga nisam dobio
Mislim da sam vec negdje pisao o ovoj temi, ali evo jos jednom. Narucivao sam robu preko interneta, u vise nego par navrata (i to bas elektronicku robu, dijelovi za kompove, memorijske kartice...) iz nasih dobro poznatih ducana (HGspot, Ve-mil, Diskont24) i nikada nisam imao problema ili neugodnih iskustava. Bitno je da znas sto kupujes. Do najvise problema dolazi ako narucujes robu u ciji recimo izgled ili specifikacije nisi sigurna. Ako znas sto zelis, po mijim iskustvima, sa kupnjom preko interneta neces imati nikakvih problema. Jednako tako poznam i mnogo ljudi, frendova, koji su poslovali preko interneta bez problema.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
pa ako narucujes iz hrvatske, zasto ne narucis preko telefona ako se vec bojis preko interneta. ako je cijena proizvoda preko 1000kn dostava ti je besplatna.
Resistance is futile. You will be assimilated!
Kupovao u Diskont24 preko neta, logiras se, uplatiš pare sa općom uplatnicom (što nekako više cijenim od kartica) i pričekao sam nekih 4-5 dana. Dostava 36kn ako se ne varam
Što se tiče njih ok su...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ja sam kupio igricu preko neta,sa www.crovortex.com brzo dodje a platis kada ti roba dodje i to postaru =)
ja bi naručio kacigu iz amerike a neznam koliko je to pametno i sigurno?
Fala Bogu,ča san Istrijan!!
F.C. INTER
Bookmarks