ukratko..
0. kad je ovo već netko izdvojio, ne da mi se dešifrirati gdje je rasprava bila off, a gdje više nije i kad je preseljena tu gdje je.. ako je već tu, onda evo odgovora
1. offtopic u stručnim forumima se strože sankcionira. sve osim kafića i chataonice spada u to
2. u kafiću se tolerira po procjeni, u chataonici se tolerira.
3. ako smatrate da negdje ima offtopica, prijavite to moderatoru pa će on poduzeti potrebne mjere.
4. moderator u svojem forumu ima pravo, mogućnost i slobodu postaviti pravila igre u skladu s općenitim pravilima foruma. ako mu se da brisati do besvijesti bez banova, ima pravo na to. ako smatra da treba bannati, ima pravo i na to. tu slobodu sam moderatorima dao, previše je različitih osobnosti da bi svi mogli raditi jednako, nismo borg nego ljudi. kraj priče.
5. offtopic je apriori zabranjen. to stoji u pravilima foruma koje svatko prihvaća kod registracije i ne vidim potrebu da ga se dodatno na PM upozorava da offtopičari. izjavio je da neće.
6. offtopic i 'ekipa' - 'ekipa' koliko ja vidim je offtopic u kafiću i chataonici. tolerirani offtopic u ta dva foruma (vidi gore). ako mi pokažete kazne koje je netko dobio za offtopic u kafiću i chataonici i izračunate prosjek u odnosu na sve podijeljene kazne - možemo dalje raspravljati o tome dijelimo li ga nepravedno i ne dozvoljavamo li offtopic tamo gdje je namijenjeno da se ekipa druži u neformalnoj atmosferi, za razliku od ostatka foruma.
7. cijenite slobodno vrijeme ljudi koji ga troše na ovaj forum za vas i trude se da sve skupa bude uredno kako bi se što lakše pronašle konkretne informacije. zajebavajte se negdje s društvom na kavi, a tu kreirajte ili upijajte znanje.
8. kome se ne sviđa kako je ekipa koja je pokrenula i koja vodi ovaj forum postavila pravila igre na forumu SLOBODAN JE OTIĆI S OVOG MJESTA! to sam uvijek svima govorio i iza toga stojim, nitko ovdje vas ne obavezuje da tu boravite. idite gdje vam je bolje, napravite svoj forum sa svojim pravilima pa ako ekipi bude dobar, doći će k vama. ako ste ipak odlučili ostati ovdje, ponašajte se kako priliči ovom forumu kako su ga voditelji zamislili da bude.

Odgovori uz citat
Bookmarks