= Citat = Izvorno postao niten
Svaka čast, ulažeš svoje vrijeme i to je super...ali ako si se već prihvatio moderatorstva onda bi trebao moderirat,a ne očekivati da svaki user sam sebe moderira i pazi gdje će šta reći jer će u suprotnom dobiti ban na tjedan,dva,mjesec dana. I onda ti useri otvaraju žalbe u kojima mole da im se smanji kazna. Žalosno. Ja sam recimo dobio ban jer sam išao offtopic u jednom threadu. Ban na 3 dana,bez ikakvog prethodnog upozorenja,bez PM-a koji bi rekao "nitene,dobio si ban zbog...." . Offtopic. 3 dana. On je rekao reputacija. 7 dana. Skužio bi takvo moderiranje da smo na nekom većem forumu,sa velikim brojem usera,gdje moderatori moraju paziti na puno threadova odjednom. Ali ovo je onako,omanji forum i nevidim da ima baš puno posla i sad se zbog najmanje greške dijeli ban na 7 dana.Jednom u dva dana netko dobije ban i to najćešće zbog trivijalnih razloga. A modova ko u priči. Šta onda rade? Ja sam svoj ban dobio zbog toga što je netko bio loše volje,jer offtopica sličnog mojem je bilo i poslije ali on nije bio sankcioniran. Znači,ovisi o raspoloženju modova hoće li netko dobiti ban ili neće. E to je sranje. Neznam,vidim da se nitko posebno ne žali na to pa je valjda ljudima to u redu,ali eto,meni nije pa rekoh.

iako imam slicno misljenje, ovaj post necu komentirat (zbog straha od jos veceg bana), negu cu samo nadodati bravo niten! Neka se glas obicnih usera cuje!!