Ne piši gluposti, mislim da ti nije potrebno...
Ne piši gluposti, mislim da ti nije potrebno...
Koliko sam vidio, po tebi svi u ovom threadu, osim tebe, pišu gluposti...Izvorno postao member
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
To nije istina, ja nikom ko je iznio svoje misljenje nisam reko da piše gluposti, nego da se ne slažem s tim i fino sam iznio svoje viđenje stvari s argumentima !Izvorno postao whiteboy
A ti sad reci jel tvom prijatelju trebal onakav post prema meni ? E za to sam reko da je glupost vidiš, i je.
OK, reći ću mu svakako kad ga vidim, samo reci kojem od ove dvojice:Izvorno postao member
ovo je išlo comi...Izvorno postao member
...a ovo gogu...Izvorno postao member
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Pa kaj je svama ljudi? Zar se više nitko ne zna šaliti? Već me trvtkod danas oprao bez razlogaIzvorno postao member
Ovo je mjesto opuštanja i zafrkancije, meni se ne da natezati oko gluposti, možemo se šaliti i raspravljati, druge stvari me ne zanimaju, pa ak se nastavi u ovom tonu ja se povlačim iz threada i primi moje isprike..
Ali FYI, moja duhovita opaskaje u biti trebala izmamiti obrazloženje tvoje izjave...
O đeksonu smo svi rekli kaj mislimo, bilo je raznih stavova i tako dalje...Može mo se tu zajebavati kolko te volja, i stvarno zbog toga nisam nikom prigovorio ili nekaj više nedaj bože. Ali neke stvari ste potegli koje se tiču utakmica koje apsolutno ne stoje, možda se neko šali možda i ne. Ja to nemrem znat, jedino znam da se o tim stvarima ne zajebavam jer mi je to bitan dio života. Tak da sam tu moro reagirat onako kako jesam, i dobro.
Sve pet.![]()
Bookmarks