Dobro, očito da u onom prvom dijelu rasprave smo imamo prevelike razlike da bi se razumjeli međusobno...
A za ovo...
"Što se tiće utakmica nebih najrađe komentirao jer je opče poznato kako se ponašaju pojedinci kretenoidi na utakmici (tu ne stavljam tebe jer te ne poznam). Ne mislim svoje djete vodit na mjesto gdje ću se bojat da mu nešto doleti u glavu ili da ga neko zgazi. Dok sam ja išo na tekme ti si se valjao po pješčaniku s kanticama i lopaticama i nisi ni znao da postoji stadion tako da su tvoje sumnje o mojoj kompetentnosti u vezi djece i stadiona neosnovane"
...ti mogu samo reč da su se vremena promjenila, na tribini postoji neka hijerarhija i stvari su daleko od onoga kakvim ih ti prikazuješ (odnosno kakvih se sjećaš).
Isto tako mogu reč da mi je žao za svakog ko je prije išo na tekme a danas zbog nekog razloga neide više. Navrati malo, možda promjeniš razmišljanja...
Evo, ko primjer ja ću tvoje dijete odvest na utakmicu u split i natrag bez da mu padne vlas s glave. Ako mu se nekaj dogodi, dam ti kuhinjski nož pa me isjeckaj na komade...![]()

Bookmarks