ovo je tvoj citat "Dan danas taj tip uvjerava ljude da nema nijednu plastičnu operaciju ! Jel i tu govori istinu a cijeli svijet skupa sa doktorima i znanstvenicima su glupi ?"Izvorno postao member
a sad malo razmisli pročitaj moj post pa će ti biti jasnije. Ja niti nisam stavljao rijeći u tvoja usta nego ne razumiješ što sam napisao.
ponavljam "Može pričati što god hoće, zaboli me", a lopovi koji su pokrali neše pare pričaju kako je nama super i lažu da oni nemaju pojima o nestanku para itd... i nikom ništa, oni su narodni heroji. Nadam se da si skužio.
Dakle ti zaključuješ iz raznih prića i filmova kakvi su Ameri. Odlično naravno da možeš imati samo mišljenje o njima jer neznaš kako se živi preko.
Što se tiće utakmica nebih najrađe komentirao jer je opče poznato kako se ponašaju pojedinci kretenoidi na utakmici (tu ne stavljam tebe jer te ne poznam). Ne mislim svoje djete vodit na mjesto gdje ću se bojat da mu nešto doleti u glavu ili da ga neko zgazi. Dok sam ja išo na tekme ti si se valjao po pješčaniku s kanticama i lopaticama i nisi ni znao da postoji stadion tako da su tvoje sumnje o mojoj kompetentnosti u vezi djece i stadiona neosnovane![]()

Odgovori uz citat

Bookmarks