Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 79

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao member
    Ovako...
    1) Ja nisam ni reko da je dotični lopov, to od mene nisi mogo pročitat, stoga mi ne stavljaj riječi u usta molim te !
    2 ) Žitelj amerike nisam nikad bio i ne želim to bit nikad ! A ipak znam neke stvari o toj zemlji i kulturi (i nemam uopće visoko mišljenje o njima) , i općepoznata stvar je da prošječni Hrvat ili europljanim zna puno više o americi nego amer o nama !
    3) Ono kaj je on napravil s svojim djetetom njegova je stvar, mene boli neka stvar oće li on ubit vlastito dijete ili ne. Ja sam samo iznio MOJE MIŠLJENJE da je to NENORMALNO.
    4) Ja stvarno neznam na kolko si ti utakmica bil u životu i na kojim stadionima domaćim i stranim ili bilo kojim gostujućum, da se smatraš kompetentnim govorit o odvođenju djece na nogometne utakmice. A po ovome kaj si reko, sumnjam da jesi !
    ovo je tvoj citat "Dan danas taj tip uvjerava ljude da nema nijednu plastičnu operaciju ! Jel i tu govori istinu a cijeli svijet skupa sa doktorima i znanstvenicima su glupi ?"

a sad malo razmisli pročitaj moj post pa će ti biti jasnije. Ja niti nisam stavljao rijeći u tvoja usta nego ne razumiješ što sam napisao.
    ponavljam "Može pričati što god hoće, zaboli me", a lopovi koji su pokrali neše pare pričaju kako je nama super i lažu da oni nemaju pojima o nestanku para itd... i nikom ništa, oni su narodni heroji. Nadam se da si skužio.

Dakle ti zaključuješ iz raznih prića i filmova kakvi su Ameri. Odlično naravno da možeš imati samo mišljenje o njima jer neznaš kako se živi preko.

Što se tiće utakmica nebih najrađe komentirao jer je opče poznato kako se ponašaju pojedinci kretenoidi na utakmici (tu ne stavljam tebe jer te ne poznam). Ne mislim svoje djete vodit na mjesto gdje ću se bojat da mu nešto doleti u glavu ili da ga neko zgazi. Dok sam ja išo na tekme ti si se valjao po pješčaniku s kanticama i lopaticama i nisi ni znao da postoji stadion tako da su tvoje sumnje o mojoj kompetentnosti u vezi djece i stadiona neosnovane
    dobar grah daleko se čuje

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jul 2004
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dobro, očito da u onom prvom dijelu rasprave smo imamo prevelike razlike da bi se razumjeli međusobno...

A za ovo...
    "Što se tiće utakmica nebih najrađe komentirao jer je opče poznato kako se ponašaju pojedinci kretenoidi na utakmici (tu ne stavljam tebe jer te ne poznam). Ne mislim svoje djete vodit na mjesto gdje ću se bojat da mu nešto doleti u glavu ili da ga neko zgazi. Dok sam ja išo na tekme ti si se valjao po pješčaniku s kanticama i lopaticama i nisi ni znao da postoji stadion tako da su tvoje sumnje o mojoj kompetentnosti u vezi djece i stadiona neosnovane"

...ti mogu samo reč da su se vremena promjenila, na tribini postoji neka hijerarhija i stvari su daleko od onoga kakvim ih ti prikazuješ (odnosno kakvih se sjećaš).
    Isto tako mogu reč da mi je žao za svakog ko je prije išo na tekme a danas zbog nekog razloga neide više. Navrati malo, možda promjeniš razmišljanja...
    Evo, ko primjer ja ću tvoje dijete odvest na utakmicu u split i natrag bez da mu padne vlas s glave. Ako mu se nekaj dogodi, dam ti kuhinjski nož pa me isjeckaj na komade...

kaj gledaš? Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    44
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao member
    Evo, ko primjer ja ću tvoje dijete odvest na utakmicu u split i natrag bez da mu padne vlas s glave. Ako mu se nekaj dogodi, dam ti kuhinjski nož pa me isjeckaj na komade...
    To je zato kaj si najjači, jelda?

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Vicevi po 'ko zna koji put...
    By whiteboy in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 1585
    Posljednji post: 13-03-2014, 14:39

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke