Jel postoji kakav java emulator za pc? ono da se mogu isprobati java aplikacije na kompu prije stavljanja na mob?
i ako tko ima link za skinuti ga molio bi da ga posta,ako postoji tako sto..
THX
Jel postoji kakav java emulator za pc? ono da se mogu isprobati java aplikacije na kompu prije stavljanja na mob?
i ako tko ima link za skinuti ga molio bi da ga posta,ako postoji tako sto..
THX
da, postoji...imam ga ja, ali zippan zauzima 5.5 Mb, tako da ga ne mogu uploadat ovdje....Izvorno postao House_Lunatic
ne znam točan link, davno sam to skinuo, možda netko zna, pa ti postavi, ako ne, budem ga negdje uplodao. uglavnom, stvar postoji i radi dobro
Inovtore,postaj ga ako znas link i mene to jako zanima
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
ma rado, ali skinuo sam to davno, blage nemam otkud!Izvorno postao Irena_zgb
možda ću ga navečer uploadat na neki server pa vam bacim za download!
a ako netko zna di ga ima, nek slobodno posta
pa baci na rapid-share!
P. L. U. R.
Jel mozes rec ime emulatora pa cemo ga sami nac na netu.
da, i mene zanima. da vidimo jel igra valja, prije nego završi na mobu!![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
ne bi vjerovali Moto Emulator mu je ime!!!Izvorno postao zvijerka
nemoj jebat! uopće to ne znam...Izvorno postao DOMICH
stvar je samo da mi na 56k vezi treba tri dana da to postavim, a trenutno nemam cajta za to. kasnije navečer, vjerovatno budem...
Evo, pošto je navala, a ne želim vas razočarat, uspio sam ga nekak ogolit, kompajlirat bez binova i uploadat golog.
skinite ga ovdje.
pa uživajte!!!
note: password je moj nick (not case sensitive)
neće meni da to odzipa!!!!
stalno dobivam nekakav error. i nije do lozinke, da se ne bi našao neko pametan![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
SORRY, samo sam predložio!Izvorno postao Inovator
![]()
P. L. U. R.
mozete ga skinit na ovoj stranici www.zedge.no/?ep=zfi&f=20_4&n=motorola
da samo sto trazi user name i pass...Izvorno postao **gogi**
jel ima ko da se ne moram bezveze registrirati?
A kaj ste svi zaboravili na naš gmail??
Inovatore,pa stavi tamo to da imamo...5 megi ti je pola sata uploadanja
Click here to take IQ test.
stavio sam link u ovoj temi, tako da će ga svatko tko će ga tražit ipak lakše naći ovdje...Izvorno postao Brainbug
Ne Radi![]()
da, točno, moram uploadat u SDK direktorij...Izvorno postao Moonwalker
budem ovih dana
Evo link za GameMagic S60 1.2 radi skoro na svim igrama.
http://www.downseek.com/download/27727.asp?download=1
Resistance is futile. You will be assimilated!
evo linka za moto emulator a ima i nokia emulator za ljude ak trebaju... http://www.motopage-downloads.uk.tt/
ajde, skratiste mi 40min uploada![]()
GameMagic S60 je ziva glupost imam nekih 120 igrica i od njih radi mozda samo 6 ili 7, a na telefonu rade sve, znaci taj prog je cista glupost i ne preporucam nikome da ga skida, ali ako nekome i zatreba moze mi mailati ili poslati pm da mu posaljem Full verziju jer nisam jos upload izvrsio na stranicu a i ne vjerujem da cu jer radim nesto novo, samo zalim sto sam skinuo taj megabajt podataka...
Bookmarks