Divx ne može vrtiti, a za real media nisam siguran, ali mislim da čak i može...
Zanima me dali Samsung D500 moze vrtiti divx filmice ili barem realmedia klipove?
Divx ne može vrtiti, a za real media nisam siguran, ali mislim da čak i može...
Bom Chicka WahWah
Zanima me dali sigurno podrzava real media, jer o tome mi ovisi kupovina moba...
Naime imao sam davno Nokiu 7610 i preko Smartmovie programa vrtila je divx filmice i bio sam prezadovoljan i sada me zanima dali D500 podrzava barem real media format?
Gle, D500 nije smartphone i možeš zaboraviti gledanje bilo kakvih divx filmova ili nekaj slično...mob ti podržava MPEG4 player...ali mislim da možeš na njemu gledati i video clipove koje si snimio sa Nokiom 7610...
Ako briješ na Symbian i instaliranje aplikacija, možda bolje da zaobiđeš D500...
Bom Chicka WahWah
i ja mislim da ako od telefona ocekujes vise uzmes neki smartphone.po meni onda d500 nije telefon za tebe.No, ako ti to nije bitno i trazis sminka mob d500 je pravi izbor
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Kuzim ja vas i hvala na prijedlozima, ali mene zanima moze li D500 vrtiti u full screen modu 3gp filmice, jer to mi je bas zanimljivo, znam ja da to nije smartphone, ali kazem bitna mi je ova mogucnost??
D500 ima manji ekran od Symbian mobova, a i mislim da nećeš moć vrtiti filmiće u full screenu isto kao što ne možeš ni sliku uslikanu kamerom povećati u full screen...to je jedna od mana gotovo svih Samsunga...
Bom Chicka WahWah
OK, hvala to bi bilo to....
Onda cu uzet Nokiu i gotovo...
Pozdrav
ako ti to toliko znaci uzmi nokiu...
Eto tek tako da kazem ipak sam kupio Samsunga D500 i sroz sam zadovoljan, hvala svima na odgovorima....
Pozdrav
ako mene pitas dobar izbor
d500 vrti samo 3gp i mp4 filmove
ak imas neki divx ili neki spot mozes ga pretvorit u 3gp ili mp4 sa xilisoft video converter....odlican program...podrzava brijem sve formate
Od cega su to kratice???????
Znaci d500 ne podrzava mpeg1 format?????
Bookmarks