MrBlc,sve najbolje!!!![]()
MrBlc,sve najbolje!!!![]()
wildbabe sve najbolje za Tvoj rođendan !!!
uz& Zeppeline-rock and roll
" I want to know God¨s thoughts...the rest are details." A. Einstein
tutlek.. buduca kolegice po struci.. sretan rodjendan zelim!!![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
kolega imatic, sretan rodjendan zelim!![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
smuc, pijanduro, pa sretan ti rodjendan!! nadam se da si ga propisno zalio![]()
wildbabe sretan ti baniran rodjendan
Nemos covjeku na rodendan dat bansve najbolje
Wildbabe,sretan rockas!!!![]()
hvala ti la luna![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Sretan rođendan tutlek!![]()
Sretan rođendan, tutlek i svima koji imaju rođendan u dogledno vrijeme...Code:.* . . . . . . . . ,`', . . . -` - .+ . . + ~,(.~ .* . . . . ).._ . . * .:::::%% . . :::;;%%%$ :::::;%%$ . :%::%:;%$ .:%::::;%$ `"%:::;;$$ ___ %:::;%%$ ___ .--~'^ %:;:%%$$ ^`~--. .:' `^""""^' `. ( `~ - ,. _ _ _ _ . ,- ~`:. `: `~~~~' : |:_.'`: .. ) `|%%%%`; .-,. ,-'##`._.' |:%%%%$`:.,/'$$$`: ,;#######| `|:%%%%%%$$$%$$$$$`~'$#######|' ___,--`|%%%%$%%%$$$$$#$$#$#######|'---,___ __,~~~ |:%%%%%$%$%$$$$$$$########| ~~~-.. .-~^ `|%%%%$%%%$$$$$#$########|' ~-,_ ( `^^-%%%$$%$$$$$####-^^' :. :; :. ::~~ .. .,;' `:. ~ .. . .. ~ : `:. ~ ... . .. .. . ~ .:' `:. :: `::. :: |::. ,:""`:. .:'~`:. .:~;.,;~;. `: `| `:.,;' . `:. .:~;. .:' `:..,:' `:.;' |: : `:..,:' `:.,:' . :|
![]()
Zadnji uredio Mario92 : 16-04-2008 u 18:37
Tutlek i Imatic, sve najbolje!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
hepi brzdej
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Imatic,sve najbolje!![]()
tutlek, sretan rođendan s malim zakašnjenjem, Imatic - sretan rođendan![]()
Україна
sve najbolje!!!
hvala svima na cestitkama, danas sam dobio novi komp, pa sam se tek sad spojio na internet![]()
iPhone 5s 16 GB
Šile i gog, sve najbolje
također i ostalim korisnicima koji danas slave...
rospaya i Moby
sretan vam rodjendan!!
Također...Rospayi sam već čestit'o na Fejsu, ali još jednom ne škodi. A i Mobyju sretan rođkas![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Allles gut obojici!![]()
Također sve najbolje Rospi i Mobyju, bez vas forum ne bi bio isti![]()
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
sretan rodendan![]()
Bookmarks