to je taj tot koji je bio aktivan.Neko mu je pass promjenio na onom starom vjeruj mi susjed mi je![]()
to je taj tot koji je bio aktivan.Neko mu je pass promjenio na onom starom vjeruj mi susjed mi je![]()
Sretan rođendan Totu i sretan rođendan regau99 sa malim zakašnjenjem
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Hvala decki, neznam zaš ne piše da mi je rođendan, sve je dobro podešeno u postavkama...
::diaboliq:: , SRETAN TI ROĐENDAN!!!
![]()
Uživaj...
hoće li netko ovu temu staviti sticky, da se ne mora svaki put tražiti tu u brdu novih tema...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Yea :diaboliq:-če sretan ti rođkas i evo ti piva...ma evo ti dvije pive čak![]()
![]()
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
diaboliqsretan rodendan!!!
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Pridruzujem se cestitkama....Sretan rodjendan...![]()
sretan rodjendan diaboliq...
bik po horoskopui ja sam jedan
![]()
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
Sretan rodendan Diaboliq....![]()
Zadar je najbolji, Zadar je slavan....!
Tenk ju piplz, ju ar so sviit!![]()
Damnit, gadna je ova starostPostajem hipohondar
![]()
da da...tak i moj dragi, sad ce 26. ove godine i vec su mu za sve krive godine...strasno...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
e pa da...moj je na pol puta, ali ne ide daljebarem ne jos...
R.I.P.-16.10.2007.
chestitke diaboliqu
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
::diaboliq::
sve najbolje želim![]()
angels might have been eaten.
AAA demit! Što je najbolje, kad sam bio klinac, svi su se ženili sa 24; moj stari sa 27. Meni to bilo daleko kao mjesec, mislio sam da su svi već starci. Jučer sestra i ja kupujemo stvari za roštiljadu i ona mi ide kupiti svjećice za tortu (njena ideja za zaebanciju), kad ih je prebrojala, full se zamislila, došla do mene sa izrazom lica "Koji starac eee!"i još pita: "Hoćeš li imati zraka za sve..?"
![]()
Joooj daj, moja seka je u mojim godinama pelene prematala, a ja se osjecam ko klinka (u nekim pogledima)... nisu godine bitne, bitno je kak se osjecas, ovo ti je najbolje vrijeme, pamet je u glavi, a svijet pred tobom i sigurna sam da ces zraka imat jos duugo...![]()
Bdw, sretan rodendan i rasturi te svijecice![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Sretan rođendan, Diaboliq!![]()
![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
malo mi je promako ovaj topic u zadnje vrjeme pa i neznam ko je sve imao rodjendane
sve najbolje svima,
diaboliq![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
sretan rođendan diaboliq, nemoj biti tužan
još si ti mlad![]()
Sretan rođkas diaboliq i sve najbolje
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
ja sam ti vec cestitala ali neka evo jos jednom SRETAN RODENDAN I SVE NAJBOLJE
![]()
![]()
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
happy birthday!! ::diaboliq::!!
Bookmarks