evo me . kaj se dogada ???
evo me . kaj se dogada ???
dobar grah daleko se čuje
Pa, ono, navodno ti je bio rođendan. Ali znaš onu "laže selo..."![]()
ne sjecam se niceg?
samo sam se iznenadio kad sam vidio da WB betonira. frajer cuga pivu s konjakom. jebote i da takvom doktoru dođeš pod nož ?!?!?!?!
mislim da je totalno puko. Dođe mi tam na kvart sa ženskim naočalama, pa tam nateže neki sendvič tok mi cugamo.
ja sam se pravio da ga ne poznam.
ubila se od posla ,a on ništa..ccccc
![]()
sad me zvao tomo i veli nekaj neki filmic. koji filmic? pa onaj u telefonu. kad stvarno idem ja cackat po telefonu i nabasam na filmic.
hm dobro za popunjavanje rupa u pamcenju. WB i Chelavy su narucivali neke narodnjake, tek sad sam se sjetil.
http://web.vip.hr/vodafone.vip/WB.3gp
..glavno da vam je bilo dobro!!!Izvorno postao KaKaV NeReD
![]()
pa vani je još dan bio!!!Izvorno postao KaKaV NeReD
![]()
Izvorno postao KaKaV NeReD
ja smrdim a? neznam pit i slušat narodnjake a?
jeb.. htio sam ti uvalit žvaku u živo a ne prek
moba zato te nisam ni zvao a vidim nisi ni ti mene!
Ma njemu je bilo dobro. A mi smo morali tamo bit jer mu je bio rođendan.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
..zašto služe prijatelji!!!Izvorno postao whiteboy
![]()
to je bila matineja
pa nis nije bilo u planu. spontano smo se zapili. Jebes dogovore.
bumo mi opet to ak oces preksutra
ma i chelawi smrad se vratio u hrv pa se nije javio
ma Chelex i WB me samo sramote po krcmamamamamama.
napiju se i onda udri po narodnjacima i tamo plesaju po sankovima.
prestrasno
Žao mi je što smo ukaljali tvoj imiđ u onoj uglednoj krčmi, ovaj, uglednom establišmentu...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ne nema frke
izvuko sam se nekak. reko sam ljudima da mi je to neka rodbina sa sela s kosova.
za tebe su skuzili odmah (valjda zbog cviksi) i bas su me to kao htjeli pitat od kud ovaj, a za Chelexa sam ih morao jos malo uvjeravat pa sam reko da ovdje dugo zivi i studira.
Aaaaa, kuim. Oni što dođu pa grade "kućice" tamo blizu okretišta u Dubravi, a?Izvorno postao KaKaV NeReD
I mislio sam si da je WB takav neki....
S WBom studira, I presume. A šta? Kak se na štandovima radi? Il na zelenoj tržnici? Ili pak kak se čisti roadkill?Izvorno postao KaKaV NeReD
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Nego rođo, jel se mogu ja doć oprat kod tebe? Nemamo vode tu pečenjari...
mozes, ali dok odstopam, bil je Tomo kod mene.Izvorno postao whiteboy
a i ti nerede svašta puštaš u hižu!
******. zajebo me.
kaze ajmo kao nes pojest. Ja mislio nekaj fura za klopu. kad dodje on i veli "kaj imas za jest?"
reko "na evo ti poriluka mi je ostalo i tjesto rubovi od pizze"
veli on " super, idem si sam oprat ruke" i za jedno 5 minuta vice iz kupaone "a zakaj ti se ovaj sampon za kosu nis ne pjeni?"
kasnije smo skuzili da si je kosu pral sa samponom za tepihe
******. zajebo me.
kaze ajmo kao nes pojest. Ja mislio nekaj fura za klopu. kad dodje on i veli "kaj imas za jest?"
reko "na evo ti poriluka mi je ostalo i tjesto rubovi od pizze"
veli on " super, idem si sam oprat ruke" i za jedno 5 minuta vice iz kupaone "a zakaj ti se ovaj sampon za kosu nis ne pjeni?"
kasnije smo skuzili da si je kosu pral sa samponom za tepihe
joj nemrem se više smijat!![]()
kakav prevarant...... on i whiteboy su mi nekak dosta slični![]()
Sretan rođendan![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks