= Citat = Izvorno postao M.M.
Gledao sam razlike AMD i Intela.
e ovako:
AMD je daleko bolji u igrama, a gori je sto se tice multimedije.
AMD se se znatno manje grije.
Gledao sam one testove sto su radili u BUG-u.
Sve te podatke ne shvaćaj tako oštro, razlike su blago rečeno zanemarive. Oba procesora su proizvod vrhunske tehnologije, nude ti sasvim dovoljan komfort u radu i resurse za budućnost tako da u odabiru ne možeš pogriješiti. To što ću sa intelom film enkodirati 20min brže meni ne znaći previše...

Osobno bi uzeo AMDa zbog cijene, to je jasno, zato sam ga i kupio kad sam sklapao prvi komp. Iako je amd jako dobar proc, morat ćeš računat na mane matične ploče. Ovo što danas izdaju nije više toliko ispitano na raznim konfiguracijama kao nekad, nema se vremena, konkurencija je jaka i zato večina današnjih ploča ima svojih bugova...

Kolko vidim, sve do sad što si mislio kupit je ok, memorija je malo too much (za mene overkill), možeš jako dobro proči i sa "jeftinijim" brandovima zato razmisli malo. Po meni je ta memorija za, recimo tako, profesionalce iliti ga one koji su ludi za OC-om i uber-stabilnošću... Ok ako baš hoćeš tu - tvoj izbor Napajanje ti je također ok (fortron).... Ako baš imaš tolke zahtjeve, konfa je ok.