hm.. da ali ja sam s s2. jel se moze ostati na tome?
Eto, vjerovatno ste već zamijetili novu medijsku promidžbu Simpa tarifa, no kako se čini nova su samo imena... Jedini valjan napredak je tarifa Simpa ekipa. Evo, pa procjenite sami:
![]()
hm.. da ali ja sam s s2. jel se moze ostati na tome?
... ali su cijene takve da ce se vjerojatno velika vecina prebaciti na nove modele Profil i Ekipa. Nesto sam racunao i ako trosis samo jedan bon mjesecno i ulapas se u neki od profila ustede su prema starim modelima 20-40%, prema Vipovim od 10-30%
2,99 za SIMPE, 1,99 za pretplatnike - bez obzira na velicinu poruke
Isplati li se sada slati one MMS-ove preko alternative o kojoj se dosta pisalo - naime svjedno se mora platiti GPRS promet, sto je kod nas jos papreno skupo ako nemas neki od paketa
Za Simpu sam skužio preko reklama, ali da su skinuli cijenu MMS-a i za pretplatnike, to nisam znao. Fajn, fajn...
to je zbog one fore u vipu sto je 1.80 poruka.
Ja tako i tako ne bih slao MMS preko locomobyja jer to kupovanje tih bonova mi je gnjavaža. MMS šaljem ful rijetko, mada sad tijekom ljeta bih mogao povećati broj poslanih poruka, pogotovo kad je cijena ista bez obzira na veličinu slike, odnosno poruke.Izvorno postao raguzeo
ne može!Izvorno postao khideg
pričao sam s jednom curom koju znam a radi u t-mobile u centru za korisnike i ona kaže da ako se sam ne prebaciš na neku od tarifa oni te prebace sami. znači ako si bio s1 oni te prebace na ovu prvu, itd.
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
točno, na Simpi postoje tri tarife, tako da je nemoguće da ostave stare, samo ih nadograđuju na nove, a s obzirom na ovo gore, nemaš se što žalitIzvorno postao zvijerka
Ako si na S1 prebacuje te na ovu novu koja je prva, a ako si na s2 ili s3 i ne diras nista ostajes idalje na njima.Izvorno postao zvijerka
Zna se da podrška od t-mobile nema pojma. Uvik je tako!
...also known as El'AnDrA...
Naknada za uspostavu poziva iznosi 0,25 kn - to je iznos koji predstavlja dio cijene ostvarenog telekomunikacijskog prometa koju korisnik plaća za svaki ostvareni poziv, bez obzira na njegovo trajanje. Neće se naplaćivati za pozive prema Govornoj pošti, međunarodnim brojevima te pozivima u roamingu.
mene su malo iznenadile ove nove tarife..neke su stvarno pristupacne...
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
a po cemu su one pristupacne??? ja nisam do sad vidio bas nista da mi potpuno odgovara, uvjek nesto fali, tak da sam na s2 jos uvjek.
pa recimo ima ona Simpa Ekipa tarifa je mrak od 7 navecer do 7 ujutro te nedjeljomi blagdanom cijeli dan opozivi prema t-mobile mrezi su 0,49kn i to je fakat niska cijena uz 2 simpa ti&ja broja to je fakat povoljna tarifa.
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
To je i meni upalo u oko, čak su i poruke 4 lipe jeftinije
Ovo unutar mreže mi se sviđa, a što se tiče fiksne - to ću od doma zvati..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
A sta je sa ovom naknadom? Nema vise poziva od 14 sekundi!
Kako ne, šta nije obračunska jedinica 15 sec??
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Je ali te dodje 55 lipa umjesto dosadasnjih 30!
I ovog ljeta Simpa daje 50 % više
Kupnjom i nadoplatom Simpa bona od 200 kuna putem jednog od elektroničkih kanala, u razdoblju od 16. lipnja do 31. kolovoza, korisnici ostvaruju dodatnih 100 kuna na Simpa računu. Bonus od 100 kuna moguće je ostvariti kupnjom bona od 200 kuna putem sljedećih kanala:
Na bankomatima ZABA-e, PBZ-a, MBU (ERSTE Bank, Centar, Partner, Nova, Podravska banka, Istarska kreditna banka Umag, Jadranska, Karlovačka i Požeška banka) ili Eroneta (RBA, Splitska banka)
Uslugom SMSbon, SMS kupovina, mPay ili Simpa automatska nadoplata
Putem Web shopa, na stranicama www.t-mobile.hr
Putem internetskog bankarstva Međimurske banke
Putem Diners govornog automata
Ubrzo nakon nadoplate Simpa računa bonom od 200 kuna korisnik će biti obaviješten o ostvarenom bonusu SMS porukom. Dodatnih 100 kuna moguće je iskoristiti za bilo koju od Simpa usluga (pozivi, SMS, MMS poruke...).
Bookmarks