evo novi sam u mobilnim vodama e pa me zanima može li se ubaciti softwer od v547 u v525 tako da v525 može snimati video clipove! sada imam od v600 soft u mobitelu! unaprijed hvala na odgovorima
evo novi sam u mobilnim vodama e pa me zanima može li se ubaciti softwer od v547 u v525 tako da v525 može snimati video clipove! sada imam od v600 soft u mobitelu! unaprijed hvala na odgovorima
ne, nemoguća misija. V525 je tripets telefon, v547 koristi potpuno drukčiju platformu. Postoje očigledne razlike u hearveru, tako da nemoj ni pokušavat takvo nešto, rezultat je gotovo sigurno mrtav telefon. Pogledaj kakvi problemi nastaju s nekim triplets softovima na triplets telefonima, a kamoli s ovom kombinacijom. Snimanje videa na v525 možeš dobit samo ugradnjom čipa pandana iz R376 serije mobitela.Izvorno postao estepano
koliko otprilike košta taj chip?
s ugradnjom između 200 i 300 KN. Prevelika investicija za snimanje videa u zbilja lošoj kvaliteti s iznimno niskim osvježavanjem.Izvorno postao estepano
ja bi rekao malo vise. sam cip me je dosao 300 knIzvorno postao Inovator
Poslusaj ti inovatora i nemoj ni razmisljati o tome jer ces stvarno moci samo baciti mobitel u smece.Izvorno postao estepano
![]()
![]()
Uglavnom - ne isplati se. Novi v525 je, mislim, oko 900 kn. Pa sad da kupiš još chip za 300 pa platiš ugradnju - ko još pola moba te izađe.
Pa povežeš s Inovatorovim komentarom o kvaliteti tog videa.... nemoj si to radit![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bookmarks