Gdje da ga skinemIzvorno postao A112
Gdje da ga skinemIzvorno postao A112
Umri muski, zivi zenski!!!
Navodno postoji neki crack ili patch za symbian series60 s koji možeš slati MIDI i ostale uz pomoć BT ili Irda. Moj frend je downloado taj Patch i pokvario mu je cjeli sustavzato nisam bolje ni pokušavao.
PS ne pitjte me za stranicu jer je skinuta s net-a
Po 900-ti put. Downloadaj FEeksplorer;instaliraj na mob i udri preko BT sve što imaš na mobu. .jpg .gif .bmp .mid .jar .sys .mp3 fajlove.
Sad sam se sjetio, na koji mob si probao prebacivati .midi fajlove. Meni recimo na sa N7650 na SE T630 preko BT nije htio prebacivati JAVA igrice ali preko IRDA je išlo.
to što govoriš nije točno,potrebno je promjenit ekstanziju da bi mogo poslat midi ako je zaštičen copyrightom.Po 900-ti put. Downloadaj FEeksplorer;instaliraj na mob i udri preko BT sve što imaš na mobu.
Molim za pomoc da mi neko objasni kako se radi hard reset na 6600,hitno!
upišeš kod *#7370# i onda kod koji si postavio (tvornički je postavljeno 12345)
Znam to,ali ima ono nesto sa zelenom slusalicom,* i 3,e to me zanima ali neznam tocno kako se radi?
zeleno (za poziv) ,*, 3 i onda isključiš na power off telefon,ili to napraviš dok je isključen mob pa ga na taj način pališ, nisam ziher,no to ti je potpuno ista stvar kao hard reset napravljen onim kodom gore
moj profil-stranica pa ga nađi
evo skinuo sam ga
Kako se radi s tim FExplorer
pa strelicama se kreces kroz meni-npr. ljevo na C: i udes u njega,kuzis?
May the Force be with you!
Ali mi ne zeli slati melodije
molim te da pročitaš thread jel je objašnjeno zašto se midi nemože slat,isto tako imas i druge teme u kojima se o ovom pričalo i to nedavno pa traži
Meni je sve preko Fexplorera slao,sve sto nije htio ovako.Da li je mozda stvar u verziji Fexplorera?
@A112
da si malo bolje pogledo cijeli thread,mogao si vidjet da NGAGE ima stariju verziju Symbiana s kojom je moguce slat melodije u midi formatu
May the Force be with you!
Ma ne pricam o N-gage jer N-gage sam kupio prije 1 dan i jos nije uopce kod mene.Na 3650 mi je slao(ali ok to je starija verzija symbiana,a i na frendovoj 6600 smo slali sve podatke bez problema,software ne znam koji je ali znam da je sve htio slati.Inace sada kad imam N-gage uopce se ne zabrinjavam sa midi-jem,mp3 je ipak mp3
Uostalom se ispricavam sto je doslo do nesporazuma!
kad smo već kod fexplorera promijenio sam logo operatera s fex-om,pa me zanima kako ga vratiti u original (po mogućnosti bez formata telefona)
hvala
Zadnji uredio guzda : 17-06-2005 u 00:42
zeemax
Bookmarks