vidi ovo
![]()
![]()
komentari !?!?!
vidi ovo
![]()
![]()
komentari !?!?!
It's nice to be important, but it's more important to be nice
nekuzim cemu je to potrebno?!?1
Bilo bi fora da jedan takve veličine vanjski a jedan unutrašnji... ovako stvarno nema smisla da su oba unutra.
Ma općenito su nepreklopni telefoni meni ljepši!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
stvarno je malo too much, ovo je fakat preblizu igračke, a predaleko od mobitela...
najbolje bi bilo da još stave projektor, pa ... (ne da mi se više srati)
pa sta nevidite da je ekran rotirajuci, pa kad ga zaklopis zarotiras onaj drugi ekran i imas veliki vanjski displey
Jesi li siguran da se tako zarotiran može i zaklopiti?
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
neznam, ali ako se samsungov P400 moze zarotiran sklopit zasto ovaj nebi mogo
Može!Pri tome izgleda kao PDA(zbog tipki) i kamera je također spremna za uporabu. Usput,meni osobno je jako zanimljiv.
E pa sad je i meni super! Samo što ga treba jako paziti kad je tako sklopljen s displejom na van da ga se ne ošteti jer je stvarno velika površina rizika...
meni se sve to cini malo pretjeranim,mislim da neznaju kaj ce vise novo uvest pa dodaju displeje , cak mislim da jedan mobitel ima 2 kamere,ipak previse,kaj ne?
Ma nije,dok je tolikih dimenzija onda nije previše.Evo npr,na P800 se može "nataći" još jedna MCA pa imaš fon sa 2 kamere.Neznam dali radi,nažalost nisam u prilici probati.
Ali kaj će ti to??? To je stvarno previše, pa jedna ti je kamera sasvim dovoljna...![]()
ja vam kazem da im fali konkretnih ideja!
Bookmarks