Gdje bi mogao naći taj alat, koliko se kreće cijena, i ako netko zna koji programi se koriste?!
Gdje bi mogao naći taj alat, koliko se kreće cijena, i ako netko zna koji programi se koriste?!
Izvorno postao GoGs
pazi na naslov!
190€ je cijena novog s garancijom. Smart Clip ne koristi vanjski soft, samo priključiš mob okineš dugme i on sam riješi sve! Imaš direktan update sa stranice za nove modele, to ti je free, samo tad ga spajaš na LPT port tako da te autoriziraju, jer drukčije ne možeš updateat!
A gdje to ima za kupiti?
probaj na: www.gsmzone.org. Na toj sam stranici vidio tu spravicu
I, naravno, ako ga odlučiš kupit, javi![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Mislio sam ga sljedeći mjesec kupiti (dolaze neke pare) a i mislim da to nebi samo meni koristilo, nego svima nama, ne? A jel bi se mogao naći polovni i jel bi se isplatilo uzimati takav...?
jel služi ta spravica i za dekodiranje?
da, naravno, to mu je jedna od bitnijih funkcija...Izvorno postao mobman
naravno da bi, potraži u oglasniku, možeš naći recimo samo V-clip, znači za V serije za 400ak KN.Izvorno postao GoGs
A taj v-clip; jel on može samo dekodirati ili kao smart clip i flashati?
ne, on je samo za dekodiranje, to radi u 15s, trebaš samo jednu bateriju od 9V, PC nije potrebanIzvorno postao GoGs
Tu se javlja problem... Znači ipak ću uzeti smart-clip. Još samo da lova stigne...
Ne, ne ne uzimati sa www.gsmzone.hr !!!
Nije da imam nešto protiv tog čovjeka, nego on nije official reseller za taj box,a onda možeš imati frke.
Pogledaj na www.mobile-solution.net ,kod njega sam ja kupio.
pitaj ako hočeš nešto na mail
andrija03@net.hr
Zadnji uredio Skyward : 12-06-2005 u 21:49 Razlog: pogrešan link stavljen
Ma ja sam se htio samo informirati, a smart mislim uzeti tek sljedeći mjesec tak da žurbe nema... Hvala na odgovoru, a i ako me bude nešto zanimalo ja ću pitati na mail!
Pozdrav!
Bookmarks