jel moze punit AAA baterije?
Brzi punjac (2 do 4 sata) za NiMH i NiCd baterije AA/AAA velicine 1,5V. U paketu se dobijaju i 4 AA baterije TRUST visokog kapaciteta (2.100 mAh). Ovaj punjac ima mikroprocesor za kontrolu duzine punjenja, sprecava kratak spoj i pregrijavanje. Idealan je za digitalne fotoaparate i druge uredaje koji koriste ove baterije. Dugme za praznjenje produzava vijek trajanja Ni-Cd baterija. Cijena 16,34 Eura.
![]()
Ima te ga za uzeti u iperkopu po ovoj cijeni i mogu reci da sam prezadovoljan!!!!
jel moze punit AAA baterije?
Moze, pa napisao je covjek AA/AAA!
Uostalom evo ti link na Trustov site i tamo u specifikacijama pise da moze:
http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=13957
Imao sam jedan Trustov punjac i bio vrlo zadovoljan, tako da se sa Sljakom mogu samo sloziti!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
S Sljakom?!?!Izvorno postao Bimbi
Aaaaa, bedIzvorno postao Šile
![]()
![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
Dobro, dobro...fulao sam!Nije namjerno, kada sam odgovarao zonglirao sam sa par postova i prozora u Mozilli, pa se zbunih! Sorry Sile!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Ma nhf![]()
Lagani off-topic
Ako vas zanimaju vrhunski "kompjutorski" punjači baterija pogledajte ovaj link:
http://www.der-schweighofer.at/web/p...=144&prodID=10
mi ovdje nabavljamo baterije i punjače za avio modele. Znam da su malo skuplji ali vrijede. Produljavaju broj ciklusa punjenja pražnjenja, te također "oživljavaju" naizgled krepale baterije. (Graupner i Schulze)
pozdrav
Bookmarks