= Citat = Izvorno postao smogovac Pregledaj post
ne bi se složio...očito nisi igrao plejku...ista stvar kao nintendo ds i psp...micek velika razlika...nedam pare za komp od 15k kuna koji će mi vrtiti igre sa takvim detaljima kao ps3...
uglavnom tko nema dosta para-wii,tko ima-ps3 stvar riješena...jer mene ne zanima baš igranje golfa u stanu i mahanje ili sa maćem i te spike...fala ne...daj mi iss i GT
ak te hebu detalji to je druga priča, meni je važnija igrivost a ne uber grafika sa AA i AF-fom. kaj ti znači odlična grafika ako ti igrica dosadi za 5min? ne treba ti 15k kuna, več si solidan komp složiš za puno manje da bi mogao igrati sve kaj ti srce zaželi.

posudil sam pleyku 3 na jedno vrijeme i iskreno ne oduševljama me toliko koliko ovaj wii kojeg điram več dva tjedna. kaj mi znači ps kad znam da moram raditi skora cijeli mjesec za njega. a za kaj, par uber ps naslova, turbo grafiku, blueray, kaj mi to u životu znači? baš niš

bolje uzeti konzolu zbok koje nečeš misliti na keš koji si pljunul za konzolicu i još orginalne igre, a na kojoj češ se hebeno naigrati, a to je sada wii.