@jonyb
što se tiče ps3 i blue raya on će još dosta vremena držati osjetno nižu cijenu nego zasebna komponenta blue ray playera
@jonyb
što se tiče ps3 i blue raya on će još dosta vremena držati osjetno nižu cijenu nego zasebna komponenta blue ray playera
angels might have been eaten.
to je istina, ali nema smisla tak gledati. prvo se zapitaš kad češ moči iskoristitia taj blueray.
ako nemaš filmova što če ti BR, a dok če videoteke imati solidu količinu HD filmova mi čemo igrati Playstation 4.
tako da blueray apsulutno ne igra ulogu isto kao i DVD i PayStation 2.
to je samo Sonyeva marketinška fora, mi imamo drugi nemaju kupite Playstation a ne Xbox ili Wii.
@ smogovac
kažeš otpadne ti ruka od igranj wii-a. za sve ti treba navika, ja bi rađe da moj klinac igra Wii, razgibava se i troši kalorije u isto vrijeme, nego da skuplja kile igrajuči pleyku
uostalom što je bit igranja, da se zabavljaš ili da igraš užasno realne igre, ubijaš realne neprijatelje, gdje je onda razlika između stvarnog života i igrica?
ako su igre toliko realne zašto ih uopče i dalje zovemo igre?
Wii je odlična konzola, večina igara je zabavna i vrlo vrlo igriva, način igranja je odlično iskustvo, i još se krečeš dok igraš.
a igranje Wii-a u društvu otvara jednu novu dimenziju zabavnosti, a to ne nudi ni xbox ni playstation.
to je bilo kao jednog dana... kad več igra nek i nekaj dela a ne da sjedi hipnotizirano pred telkačem. naravno da ni jedna konzola nemože biti zamjena za sport, ko tak misli stvarno nema niš u glavi....
ustalom prodajni rezultati govore za sebe, i masa oduševljenih ljudi koji su kupili wii.
ak več hočeš "ozbiljne igre" imaš komp, a za zabavu definitivno wii.
i nema ljepšeg osječaja kad kupiš wii, i znaš da si ušparal 2500kn naspram playstationa i imaš isti drek u drugom pakovanju![]()
Bookmarks