= Citat = Izvorno postao sonyck Pregledaj post
slažem se sa rospayom,ljudi koji kupuju ps3 nije ih briga za nist osim igrica.imao sam priliku igrati wii i mogu samo rec da je genijalno,igrao sam samo kuglanje i filling je genijalan(samo sto ruke zabole)
wii kazem , revolucionaran.

Iako smo po statistikama trenutno dobrostojeći i daleko od Engleske, i ovdje klinci do 12 godina odrastaju na igricama i brzoj hrani.

wii daje mogucnosti da se djeca ne maste. hehe
mislim, prije bi svom djetetu uzeo wii ili nesta slicno. igre su sasvim primjerene.

Najgora stvar je što ljudi tek kasnije shvate... bitna je igrivost a ne grafika.
Ja osobno logičke igre čak i one flash sudoku i slične akcije igram više nego neke 3d picajzle...

Ono, koliko smo vremena provodili igrajući diablo i timski igrajući prvi cod i tak to.. a koliko vremena provedemo igrajući najnoviji NFS...

čovječe, doma si, imaš sobu od 10 kvadrata. Uzmeš wii, pozoveš legu i igrate skvoš. ono, doma... vlastita teretana.

ljudi se trebaju skoncentrirati na to da proizvedu više realnije po igrivosti i priuštiti realniji događaj čovjeku nego samo grafiku.

Koja je poanta sportskih igara ako sjediš za računalom ili iza đojstika??

ajme... kak glupo, deset puta bi prije izašao van i odigrao na srednjici nogoš.

imamo mapu 50 metara kvadratnih, multiplayer, čak nemoraš imat ni wifi ni net... a i besplatno je... HEHE

sad izmisliti obuću sa senzorima i preko konzole se uživit u nešta tipa teretana... haha