evo citam na teletextu da ce mu cijena biti 700 eura
evo citam na teletextu da ce mu cijena biti 700 eura
Biti će dvije verzije, jedna za 500€ sa 20GB diskom i jedna za 600€ sa 60GB diskom
baš sam nešto listao neki časopis i gledao malo slike...
hvala bogu da nisu onaj joystick izabrali samo kaj se treba načekati do izlaska...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
hvala bogu što nece biti onaj joystick,btw jeste vidjeli onaj joystik od nintenda revolusiona(novi naziv wii) upravlja se pomocu pokretaIzvorno postao Vuxs
Izvorno postao sonyck
I kontroler od PS3 ima senzor za detekciju pokreta.
Testis unnus, testis nullus!
al to nije ni blizu onog šta ima nintendo...Izvorno postao marko6630
nisam znao da kontroler od ps3 ima senzor pokreta ali mislim da ce to biti sporedna stvar za razliku od onog od nintenda
Ne mogu se sad točno sjetit što, ali osim što će biti manji disk biit će još dosta nedostataka u toj jefitnijoj verziji...Izvorno postao Dark
inače vidim da nitko ne spominje još najzanimljiviju konzolu nove generacije. Nintendov Wii ( bivši Revolution) koji je na ovogodišnjem E3 sajmu totalno posramio Sony i njihovu PS3 prezentaciju.
Što je najbolje ova Nintendova konzola će biti najjeftinija od novogeneracijskih konzola, a i najznamiljivija zbog genijanog kontolera sa detekcijom pokreta, koji će praktički donest revoluciju u cijeli gaming svijet.
Sony je vidio da će Nintendov kontoler pobrat veliku slavu pa je minimalno redizajnirao svoj stari dual shock kontroler i dodao mu nekakve senzore pokreta ( točnije rečeno senzore naginjanja jer je to sve što možete radit )... sve u svemu to je ispalo glupo, a Sony se očito uzdaje na staru slavu.
Još uzmimo u obzir da će Xbox 360 u vrijeme izlaska Play Stationa 3 koštati gotovo duplo manje, a nuditi gotovo sve isto osim bluray čitača, možemo slobodno reći da je Sony u govnima![]()
Jeftinija verzija neće imati ni WiFi, a kontroler, u koji su ugradili detektor pokreta, više nema vibraciju.
Očekujte bar za 100€ skuplje obje izvedbe kod nas.
pm vibra rulz..to je super dok igra do jutra onak u polusnu da te nešt zdrma...
pa valjda će se stari joystici dat ukopčat?i volan ja imam još od jedinice neki volan i pištolj od dvojke...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Ako su USB vjerojatno neće biti problema, ali za ostalo i nisam baš siguran.
Izvorno postao Dark
????
Čovječe, pa PS2 kontroleri ne idu preko USBa.......
U prijašnjim najavama je bilo da će novi kontroleri biti samo bežični i spajati se preko Bluetootha.
Bookmarks