ja samo pročitao u bugu da Xbox360 ima 1 teraflops, a da će PS3 imat 2 teraflopsa, što je duplo više, znači da će PS3 bit bolji po tome!![]()
Po specifikacijama su si tu negdje brijem iako je receno da X360 ima bolji protok podataka i malo jaču grafiku , uostalom boli me k... koji je jaci, sad jedino brijem da se gleda tko imati bolji izbor igara a ionako konzolu kupis ovisno koja ce ti se igra svidjeti na kojoj konzoli.Izvorno postao marko6630
ja samo pročitao u bugu da Xbox360 ima 1 teraflops, a da će PS3 imat 2 teraflopsa, što je duplo više, znači da će PS3 bit bolji po tome!![]()
Mislio sam na veci Memory Bandwidth. A uostalom nezelim se svađati koji je jaci itd. Jel mene ne zanima koji je jaci glavno je meni da sam si ja danas kupio X360Izvorno postao Ba®t
i to je to ja kupujem konzolu po tome da gledam koje igre mi se više sviđaju, mozda kupim i playstation 3 ali to mozda, ovisi o cijeni cuo sam da ce biti skuplji od x360?
ja sam pročitao da će PS3 koštat oko 500-600 Dolara!
[500-600 Dolara???????????
Toliko?Iso miki.Ne znam da kažem da je povoljna cijena za takvu dobru mašinu ili preskupa za to staro smeće![]()
![]()
![]()
:
Reći ću da je cijena sasvim dobra![]()
![]()
![]()
Ne znam!Ne znam!Ne znam!Ne znam!Ne znam!Ne znam!PUKNU ĆU!!!!!
![]()
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Prije je cijena bila 400$, moguće da su sada digli na 500$. U svakom slućaju, njihovi gubici će biti veliki jer proizvodnja stoji oko 900$ ako se ne varam (a i M$ ne stoji puno bolje u tom pogledu)
ma briga te kolko im dođe glavno da ga prvi nabaviš u kvartu i da si faca..lol....
'oće biti stare igre kompatibilne!?
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Da i Microsoft gubi 100$ po x360 konzoli, neznam kaj su stavili sve te podrske (blue ray ...) u PS3 ja pola toga neću koristiti.Izvorno postao Dark
naravno, samo originaliIzvorno postao Vuxs
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
nećeš možda odmah ali uvijek dobro dođe nikad se neznaIzvorno postao Hell_Blazer
![]()
Samo se nadam da ce ostati na DVDima s igramaIzvorno postao damgol
imao sam plejku 1 i 2, ali 3 ne mislim nabavljat. radje cu u buducnosti nadogradit komp, onoliko koliko bude bilo potrebno da mogu igrati neku igru nove generacije koje ce se raditi i za konzole.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Izvorno postao flOorKilla
imao sam plejku 1 i 2 a sigurno ću i kupit 3
obožavam ja svoj komp i sve na njemu ali konzola je konzola
Bas citam po gameplayu za PS3 U trgovine dolazi u studenome 06 godine , pise total price 399 (nepise cega brijem eura) a Igre ce biti iskljucivo na Blu-ray diskovima , to nece biti dobro, koliko uopce dođe jedan blu-ray prazni disk?
pa u početku će koštati sigurno puno ali i na njega sigurno puno stane zatoIzvorno postao Hell_Blazer
će i igre biti barem duplo bolje i detaljnije![]()
kako kome damgol. meni je bolje igrati na pc nego na konzoli. al takva rasprava je vec bila nek se ostane ontopic
Spojio sam komp sa tv-om.... bežični miš i tipkovnica... i razmišljam o kupnji bežičnog gamepad-a imam internet pržilicu sve... što će mi ps3 kad ga već imam![]()
Seriously?
Danas sam testirao COD2 na Xbox360 i na kompu...
mogu vam samo reći jedno...
Gledanje na kompu i na 19" LCD monitoru je fantazija, detalji odlični
Gledanje na TVu je naravno mutno, a ako se spoji na LCD Xbox, ne daje toliko dobru sliku kao komp... jer komp ide na lijepih 1280*1024
kartica je bila X1800XL koja je cijenom 2500 kuna ( polovna 2000 kuna)
dakle prikazuje sve potpuno isto i u čak boljem framerateu od Xboxa360
stoga ako već imate kompjuter i planirate potrošiti 3000 kuna na Xbox360 ili PS3, radije kupite grafičku jaču i nadogradite se ramom... dolaze odlični naslovi...
a mislim da je ipak surfanje, prženje, igranje mišem, mogućnosti igranja i gamepadom daleko udobnije na računalu nego na konzoli
Przenje i surfanje meni je glupo na konzoli radije na kompu , ali igranje mi je nekak ljepše na konzoli , kad si ja sjednem u fotelju i uzivam![]()
potpisujem krompirka
a hell blazzer spojis komp sa tv, gamepad, i isto tako sjednes u fotelju i igras
Da ak ti je komp i tv u istoj prostoriji ,da al ti je ful mutno i nemozes citat mala slova (barem na mojoj graficki)Izvorno postao flOorKilla
Izvorno postao Krompirko
sve je to super kaj pričaš, ali PS 3 staviš pod ruku i odneseš je do ekipe i
naravno spojiš na bilo koji tv i zabavljaš se u bilo kojoj prostoriji stana kuće ili šta got
malo si ipak limitiran kod PC-a koji možda i jest bolji ali samo za osobno zadovoljstvo
za ekipu i pravu zabavu tu je ipak konzola![]()
ja uzimam ps3 kada izađe
evo citam na teletextu da ce mu cijena biti 700 eura
Biti će dvije verzije, jedna za 500€ sa 20GB diskom i jedna za 600€ sa 60GB diskom
Bookmarks