kasniti ce i vise od mjesec dva....
kasniti ce i vise od mjesec dva....
Povoljno prodajem sve vrste aviona uz kućnu dostavu.
Šifra: Osama Bin Laden.
menije osobno glupo igrat ps solo...to mi je nekak vise za drustvo,zajebancija..ubodes dodatak, stavis 4joysticka i twistwd metal il iss ,fifu..za to je stvoren ps, il ako se moze igrat u 8-ero to jos nisam probo..nismo imali 2dodatka..no pc rulez.. www.thecrims.com , najednostavnija najaca igrica za komp. igra se na netu(netreba nikakav cd)..nis drugo ni nemam u kompu osim san andreasa kojeg sam presto igrat prije pol god..
bio nekad oglas...
Ja mislim da ce xbox 360 ipak biti bolji od ovoga novog ps-a.
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
Krivo mislišIzvorno postao John Frusciante
PS3, čim izađe, i po tehničkim specifikacijama, pa programerskoj podršci, po već stvorenom imageu na tržištu jede 360 za doručak.
360 već možeš i kod nas kupit, a i u svijetu i kod nas nije baš 'razgrabljen'.
Testis unnus, testis nullus!
Po specifikacijama su si tu negdje brijem iako je receno da X360 ima bolji protok podataka i malo jaču grafiku , uostalom boli me k... koji je jaci, sad jedino brijem da se gleda tko imati bolji izbor igara a ionako konzolu kupis ovisno koja ce ti se igra svidjeti na kojoj konzoli.Izvorno postao marko6630
ja samo pročitao u bugu da Xbox360 ima 1 teraflops, a da će PS3 imat 2 teraflopsa, što je duplo više, znači da će PS3 bit bolji po tome!![]()
Mislio sam na veci Memory Bandwidth. A uostalom nezelim se svađati koji je jaci itd. Jel mene ne zanima koji je jaci glavno je meni da sam si ja danas kupio X360Izvorno postao Ba®t
i to je to ja kupujem konzolu po tome da gledam koje igre mi se više sviđaju, mozda kupim i playstation 3 ali to mozda, ovisi o cijeni cuo sam da ce biti skuplji od x360?
Spojio sam komp sa tv-om.... bežični miš i tipkovnica... i razmišljam o kupnji bežičnog gamepad-a imam internet pržilicu sve... što će mi ps3 kad ga već imam![]()
Seriously?
Danas sam testirao COD2 na Xbox360 i na kompu...
mogu vam samo reći jedno...
Gledanje na kompu i na 19" LCD monitoru je fantazija, detalji odlični
Gledanje na TVu je naravno mutno, a ako se spoji na LCD Xbox, ne daje toliko dobru sliku kao komp... jer komp ide na lijepih 1280*1024
kartica je bila X1800XL koja je cijenom 2500 kuna ( polovna 2000 kuna)
dakle prikazuje sve potpuno isto i u čak boljem framerateu od Xboxa360
stoga ako već imate kompjuter i planirate potrošiti 3000 kuna na Xbox360 ili PS3, radije kupite grafičku jaču i nadogradite se ramom... dolaze odlični naslovi...
a mislim da je ipak surfanje, prženje, igranje mišem, mogućnosti igranja i gamepadom daleko udobnije na računalu nego na konzoli
Przenje i surfanje meni je glupo na konzoli radije na kompu , ali igranje mi je nekak ljepše na konzoli , kad si ja sjednem u fotelju i uzivam![]()
Izvorno postao Krompirko
sve je to super kaj pričaš, ali PS 3 staviš pod ruku i odneseš je do ekipe i
naravno spojiš na bilo koji tv i zabavljaš se u bilo kojoj prostoriji stana kuće ili šta got
malo si ipak limitiran kod PC-a koji možda i jest bolji ali samo za osobno zadovoljstvo
za ekipu i pravu zabavu tu je ipak konzola![]()
Bookmarks