@jonyb
što se tiče ps3 i blue raya on će još dosta vremena držati osjetno nižu cijenu nego zasebna komponenta blue ray playera
@jonyb
što se tiče ps3 i blue raya on će još dosta vremena držati osjetno nižu cijenu nego zasebna komponenta blue ray playera
angels might have been eaten.
to je istina, ali nema smisla tak gledati. prvo se zapitaš kad češ moči iskoristitia taj blueray.
ako nemaš filmova što če ti BR, a dok če videoteke imati solidu količinu HD filmova mi čemo igrati Playstation 4.
tako da blueray apsulutno ne igra ulogu isto kao i DVD i PayStation 2.
to je samo Sonyeva marketinška fora, mi imamo drugi nemaju kupite Playstation a ne Xbox ili Wii.
@ smogovac
kažeš otpadne ti ruka od igranj wii-a. za sve ti treba navika, ja bi rađe da moj klinac igra Wii, razgibava se i troši kalorije u isto vrijeme, nego da skuplja kile igrajuči pleyku
uostalom što je bit igranja, da se zabavljaš ili da igraš užasno realne igre, ubijaš realne neprijatelje, gdje je onda razlika između stvarnog života i igrica?
ako su igre toliko realne zašto ih uopče i dalje zovemo igre?
Wii je odlična konzola, večina igara je zabavna i vrlo vrlo igriva, način igranja je odlično iskustvo, i još se krečeš dok igraš.
a igranje Wii-a u društvu otvara jednu novu dimenziju zabavnosti, a to ne nudi ni xbox ni playstation.
to je bilo kao jednog dana... kad več igra nek i nekaj dela a ne da sjedi hipnotizirano pred telkačem. naravno da ni jedna konzola nemože biti zamjena za sport, ko tak misli stvarno nema niš u glavi....
ustalom prodajni rezultati govore za sebe, i masa oduševljenih ljudi koji su kupili wii.
ak več hočeš "ozbiljne igre" imaš komp, a za zabavu definitivno wii.
i nema ljepšeg osječaja kad kupiš wii, i znaš da si ušparal 2500kn naspram playstationa i imaš isti drek u drugom pakovanju![]()
Izasao je novi FW za Xbox 360 koji podrzava piratske igre, a nije banan sa Xbox Livea.
Jer ubijam likove u igri, a ne prave ljude na cesti. Ovo je za drugu temu...ako su igre toliko realne zašto ih uopče i dalje zovemo igre?
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ne bi se složio...očito nisi igrao plejku...ista stvar kao nintendo ds i psp...micek velika razlika...nedam pare za komp od 15k kuna koji će mi vrtiti igre sa takvim detaljima kao ps3...
uglavnom tko nema dosta para-wii,tko ima-ps3 stvar riješena...jer mene ne zanima baš igranje golfa u stanu i mahanje ili sa maćem i te spike...fala ne...daj mi iss i GT
ak te hebu detalji to je druga priča, meni je važnija igrivost a ne uber grafika sa AA i AF-fom. kaj ti znači odlična grafika ako ti igrica dosadi za 5min? ne treba ti 15k kuna, več si solidan komp složiš za puno manje da bi mogao igrati sve kaj ti srce zaželi.
posudil sam pleyku 3 na jedno vrijeme i iskreno ne oduševljama me toliko koliko ovaj wii kojeg điram več dva tjedna. kaj mi znači ps kad znam da moram raditi skora cijeli mjesec za njega. a za kaj, par uber ps naslova, turbo grafiku, blueray, kaj mi to u životu znači? baš niš
bolje uzeti konzolu zbok koje nečeš misliti na keš koji si pljunul za konzolicu i još orginalne igre, a na kojoj češ se hebeno naigrati, a to je sada wii.
Mogu reć da je trojka mrak ! Blue-Ray, Wi-Fi , bluetooth, USB priključci, bežični joystick-oviHDD koji se lako promijeni većim, DTS 5.1 zvuk, i LCD ekran od npr 42 incha u Full HD rezi... mljac
Ko' još može pričati o nekom gejmanju na PC-u na moš mislit 22'' monitoru.
PIH!
...i tako zadrti PC-aš priznade prevlast u gejmanju nekome drugome...
P.S. I da, postoji i miš, i tipkovnica, i daljinski za PS3, a matere mi i linux pa da bude ka' pravi komp kome se to hoće![]()
Nema prže, ali tko bi to i očekivao od konzole. Ipak ostaje mogućnost spajanja na USB?
Kad instaliraš linux možeš staviti i OpenOffice pa dobiješ i Wordu jako sličan uređivač texta. Postoje i vrlo dobre zamjene za Photoshop na linuxu.
Znači ima sve što i pravi PC, možda ne za neku profesionalnu upotrebu kao npr. design studio ali sa pisanje u Wordu, obradu fotki, slušanje mp3-ica, gledanje divx-a i slično sigurno može jako dobro poslužiti.
Jesam rekao da je to uz sve to i uber-konzola za igru, te vrhunski blue ray player kao što je sodom napomenuo
Sada kada su pale cijene, definitivno se isplati razmisliti o kupovini PS3.
Od svih stvari možda me najviše iznenadio web browser. Upravljanje njime i surfanje je napravljeno tako dobro i jednostavno da nadilazi upotrebu miša u funkcionalnosti. Mogao bih to usporediti kao upravljanje iPhone-om naspram nekog PocketPC-a. Postoji jako puno načina zooma tako da se može prilagoditi slika prikazu na TV-u.
To je možda i najbitnija prednost ovog web browsera. Vjerojatno je najbolje optimiziran za rad na TV-u od svih browsera do sad izašlih. Slova je lako pročitati i slijepcu. Stisneš R2 i zumiraš dok male točkice ne postanu znakovi koje raspoznaješ kao slova. Probajte, evo čak je i moja mama koja se odnedavno služi laptopom za surfanje (i jako joj teško ide) oduševljena sa PS3 i ne da ga.
netreba ti neki poseban mis ili tipkovnica,uz ps2 adapter možeš priključiti standardnu opremu.
što se tiče specifikacija koje si naveo one su odavno poznate pa mislim da nikome to nije novost, no kada već spominješ ja bih dodao kako ps3 od nedavno ima mogučnost profile 2.0 kod blu raya i DTS-HD Master Audio te DD HD što je daleko zanimljivije korisnicima koji preferiraju filmove. Samim time PS3 je nadišao mnoge blu ray stand-alone playere u performansama.
PS3 je smece.
Salim se, dobra je konzola, a potencijalno najveca prednost su joj funkcionalnosti koje dobiva sa svakim novim updateom.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
sto se surfanja tice nebi se bas slozio da je ugodno sucelje, zoom funkcija nije potrebna ako koristis lcd i dobro podesis postavke. Jasno, sto je nekome ugodno a drugome nije je subjektivnono meni je prespor kao browser i prilicno nepraktican cak i uz bt tipkovnicu.
@ sodom
to je zato što si "prebrz" surfer
Manje vičnim pregledavačima interneta je jako dobar PS3.
Ako imaš sokolov vid onda ne treba zoom slažem se
nego, koju bežičnu tipkovnicu koristiš? Wi-Fi ili BT ?
ja gledam sa tri metra dijagonalu 40 incha, browser prikazuje cijelu stranicu i vidim dobro...tipkovnica je bt logitech, iako je namjenjena za ps3 ja sam ju nabavio zbog htpca jer jedina uz dinovo na nasem trzistu koristi touchpad koj mi je neophodan.
Imao sam PS3 par mjeseci i imam Xbox 360 malo manje od godinu dana. Trenutno ne vidim smisao u kupovini PS3 osim u slucaju zagrizenih MGS fanova ili reprodukcije blu raya (sto je trenutno najpopularniji razlog za kupovinu).
Svaka cast tehnoloski nadmocnoj konzoli, no Xbox za 1300 kn (kod nas 1600) nudi stvarno mnogo toga u odnosu na PS3 koji kosta 3600 kn.
Ne pocinjem flejm, no zanimaju me argumenti druge strane.
www.gadgethive.com
da malo bumpnem temu.
vidio u Metroovom prospektu, PS3 80GB nešto ispod 2000kn(1997kn mislim). nije slim verija već standardna phat. pa ako netko planira.
Evo, još jedan bump.
Izdali su (mislim da još nisu, ali budu) neki kontroler tipa onaj kod Wii- a.
Evo, ovdje se vidi kako radi
Izgleda jako dobro.
Kao eyetoy + Wii kontroler![]()
Zadnji uredio Smuchac : 23-03-2010 u 21:12 Razlog: jbg sad :D
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ma necu kupovati te dildove koje trebam drzati u ruci sve dok ne dođe natal ili ps move....
@georgy
isto sran*e drugo pakovanje
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
Bookmarks