ja sam za Bluetooth, card reader i Bluetooth -> Infrared 0 bodova!
Ma ne mislim na sebe, već na neke druge modele. A i ako bih trebao prebacivati više podataka, lakše mi je ipak preko card readera. Ali, već duže ga vrijeme uopće ne koristim.
ja sam za Bluetooth, card reader i Bluetooth -> Infrared 0 bodova!
Ja bi to poredao ovako: USB data kabel > Card reader > Bluetooth > IrDa
Bom Chicka WahWah
a ja bi se složio s tobomIzvorno postao PhytoSculpt
![]()
![]()
Jedan logičan redoslijed.
moze pitanje?po cemu je usb data kabl toliko bolji od bluetootha?zar nije bluetooth najbrzi i najjednostavniji prijenos podataka? One spike 10m udaljenosti salje i tako?
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
prijenos preko kabla na novim symbianima je usb2.0,a prijenos podataka preko bt-a je u prosjeku 20kbps pa ti računaj kolko je potrebno vremena za prebacit npr jedan album
Točno...BT mi se činio jako sporim kad sam slao MP3-ce na P900 sa kompa...onda sam kupio Card Reader 2.0 USB i file od 120mb mi je prebacio brže na karticu, nego kaj mi je slao preko BT-a MP3-cu na mob...
Bom Chicka WahWah
Nije.Izvorno postao McLaren
Medu najjednostavnijima i najprakticnijima je sigurno, al nije ni blizu najbrzeg.
aha... a ja mislio drugacije...
Al brijem da bi ti BT bio OK za mob, pošto ne vjerujem da ćeš prebacivati neke masivne fileove (kao kak sam ja filmove na P900)...
Bom Chicka WahWah
ma da meni u pravilu treba za nekakve fora animacije i za ubacivanje mp3-a na mobitel
Kupio si BT dongle i ne trebaš je je*at sa EasyStudiom, kablovima i drugim glupostima...BT dongle ti je nabolje rješenje!
Bom Chicka WahWah
ali nemrem sinkronizirati telefon s racunalom...a zelim cijeli imenik staviti na komp1To nemogu preko IrDA-e pa necu moci niti s BT-om!
Onda će ti trebati EasyStudio...
Bom Chicka WahWah
Bookmarks