IrDA je nešto sporiji od BT-a ali se to ne osjeti baš jako
Imam doma na kompjuter spojen Actisys IR 220L plus, i zanima me dali je prijenos podataka iste brzine kada je mobitel spojen Bt-om i IrDom? Isplati li se kupiti Bt dongle?Ili je ovo u redu za prijenos podataka kao sto su mp3 pjesme,animacije i slicno?
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
IrDA je nešto sporiji od BT-a ali se to ne osjeti baš jako
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Ako misliš koristiti za prijenos mp3-ca, onda je najbolje rješenje data kabel, ali pošto su bluetooth dongleovi već relativno jeftini, mislim da je isplatljiviji od IrDE
Ne osjetis mozda jako brzinu al komociju definitivno osjetis.
...usput, mob ti ne mora stalno biti na jednom mjestu kad šalješ slike il nešto slično... znači, možeš sjedit u fotelji 5 metara od kompa i slati slike na komp dok gledaš TV... brzina je većinom malo veća od irda...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Računaj da će ti jednu MP3-cu slati minutu-dve sigurno, ako ne i više...ako imaš prilike kupi kabel, s njim to ide sve puno brže...
Bom Chicka WahWah
meni prijenos bt-om ide cca 23kbps,ali upravo mi je ovo što je šile naveo važno,komocije
znači za brzu instalaciju nekih programa ili slanja sms poruka koristim bt povezan na komp a kabl za veče stvari tipa multimedija
Ovisno o tome sto ti je potrebno - brzina ili komocija, kupi ili kabel ili BT dongle. Ja sam frendu prebacivao svojim BT dongleom mp3-ce od nekih 2-3 MB i prijenos je trajao kojih dvije minute. S kabelom je naravno puno brze.
a koliko kosta taj Bt dongle?
Ja sam platila 147kn u King-u .Onaj od 100 metara je oko 230kn.
i nije potreba,kupi sto jeftinije.
@sodom a di je to najjeftinje
pa mislio sam da ne kupujes uvaj za 210 nego npr 150kn kolko sam ja svoj platio u hg spotu,sad ako te zanima jos jeftinije vjerujem da ima kojih 30 kuna nize po ovim net-ducanima.
ma to nebi nikad.
Zadnji uredio whiteboy : 07-06-2005 u 11:53
...prije mjesec dana u Formelu 141 kunu - i ne bunim se...![]()
pogledaj na www.nabava.net i ispisat će ti u kojem su dućanu najjeftiniji BTovi
ali pazi kako pišeš, jer sumnjam da će ti pronaći "Blurtooth"...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
e zato ljudi dajte si malo truda kad novu temu otvarate... ono bar osnovno, provjeriti još jednom napisano, neka počinje s velikim slovom i slično...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Baš sam htio prigovoriti oko blura u toothu, a kad ono, već se vodi rasprava. Oh, well...A što se BT donglea tiče, definitivno se više isplati od Irde, upravo zbog komocije i puno manje prekinutih slanja podataka.
dobro nemojte se ljutit pazit cu sljedeci puta...
Vidiš...baš sad kad si spomenuo prekidanje slanja podataka...kad sam imao P900 i slao npr. MP3-cu na mob, moramo sam nekoliko puta ponavljati slanje, jer mi se uvijek blokiralo (sa bluetoothom!!!), a mob mi je bio na 30cm od BT donglea...Izvorno postao frish-KI
Bom Chicka WahWah
meni se to nikad nije dogodilo niti s jednim mobitelom uključujuči p900
Neam pojma zakaj je to bilo, ali eto...zato sam si i kupio card reader da se rješim tih f*ckin' problema...
Bom Chicka WahWah
E, i card reader je pak najbolje rješenje, ako imaš mob koji koristi kartice. Ne uključujući American, Diners...![]()
da? čudno mi je što to kaže netko tko ima n6630...pa šta če ti brze,ima usb 2.0
Možda (kojim slučajem) frish-KI nije dobio kabel s njim...tko zna kak i di ga je kupio i s kojom opremom...
Bom Chicka WahWah
Bookmarks