torx ti je jeftin u chipoteci je oko 10kn
pa nemam alat
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
torx ti je jeftin u chipoteci je oko 10kn
baš sam tražio sad po webu malo ak ima npr. neki vodič kroz tuniranje...
nisam baš puno našo, nema na engleskom a kamoli na hrv....
imal neko neki dobar linkič?
a ni lemilicu nemam... treba kupit neku malu jeftinu...
I jel netko radio kakve modifikacije?)
Sumnjam. Samo smo na riječima... ja bi radio kad bi imao kakav prastari mob kojeg mi nije žao ak ga zaznem prčkanjem...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ja bih radio da nisam prelijen![]()
gle pa kupiš nokiu 3310 staru iz oglasnika za 200kn!!!
pa prčak kolko te volja... to sam ja imo želju, no sad su se strasti smirile
Ja sam radio modifikaciju-inverziju ekrana ali na ručnom satu i uspjelo mi je.Fora izgleda.Slijedeći je Sagem MW932.Samo moram naći foliju za display i kupiti Torx 6 i 7.
kad sam stavljo crvene diode u 6210, kad sam ih stavio bile su uzasno slabe,jel su sve crvene takve ili ima razlike?
Možda to ima veze s strujom, tj. baterijom?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ali kako su mu onda radile zelene normalno!znam kakvo jebeno jako crveno svijetlo ima siemens m30
Bookmarks