Pa zar nije najbolje otić u službeni servis, RAM3 ,Slavonska avenija 19 .
Ljudi, dajte adresu i broj telefona nekog dobrog servisa u zg-u, da si skratim muke![]()
Pa zar nije najbolje otić u službeni servis, RAM3 ,Slavonska avenija 19 .
najbolje je otic u ovlasteni ali i najskuplje...a svaka skola kosta tako i ova..Izvorno postao Mraz
uglavnom meni nije upalila ni jedna od ovih metoda..ja cu svoj nosit sljedeci tjedan najverovatnije..sve sam zivo i nezivo pokusao..Hvala svima na trudu!
nije nužno najbolje, ali je sigurno najskuplje, ovo ti može rješiti svaki bolje opremljeni servis, nema posebnog posla, samo spojit napravit repair i bok.Izvorno postao Mraz
neko je spomenuo da mu treba backup V525 ,58r , ja ga imam , to mi je bila konfiguracija prije flashanja na 72R , al imam modem 56konja , ak nekom stvarno treba , mogu slat poštom!![]()
P. L. U. R.
Evo, ja danas odnio svoj... Kaže tip od 150 do 200 kn... Kako peru!
gdje si ga odnio, u RAM3 ili nekom drugom?
Jel tko isao na ovu stranicu? ljudi tamo cuda rade s mrtvim telefonima. Topla preporuka.Izvorno postao tvrtkod
Ne kolega, ja nisam iz Zg...Izvorno postao Zarko
Znam ja tu stranicu. Jako je dobra, i preporucujem ju svima koji razumiju engleski. Vrlo poucna stranica. PozdravIzvorno postao tvrtkod
Istina, jako dobra stranica. al mislim da bi ovaj link konkretno mogao pomoc nekim koji su skurili telefoneIzvorno postao DeMar
Sad sam zvao RAM3.Rekli su mi da je mobitel gotov,da će me koštati 61 kn,da ga nisu popravili jer je popravak neisplativ i nemoguć.Elektronika je u kvaru.
Ovaj me je post bio dosta razveselio,al čini se da to nije moj slučaj.Ima li smisla ić u neki drugi servis,da oni pogledaju?Izvorno postao Inovator
Zadnji uredio Mraz : 09-06-2005 u 15:34
Evo danas sam riskirao bratov v300 da vidim koliko se uopce ispati riskirat i petljat sa tim stvarim. napravio sam full backup sa ramldr i nakon toga ga flesao sa R376 za koji je opce poznato da kuri telefon i da nema povratka nakon toga. kad je flash bio gotov mob se nije htio upalit ni u bootloaderu ni normalno. komp bi ga registrirao kao unknow device i ramldr ga nije uopce prepoznavao. ocito je da nakon to mu izvadim i stavim bateriju se sam pokusa upalit u bootloaderu al ne uspijeva tako da je u stanju ni "ziv ni mrtav". onda mi je palo na pamet da izvadim, stisnem *, # i gumb za paljenje i dok to drzim stavim bateriju. istina usfalila mi je koja ruka za taj postupak al mi je uspio dic bootloader. nakon toga sam napravio restore backupa i upalio mob od prve. kao da uopce nije ni bio skuren. prije pola godine sam za takav kvar pljunuo 450 Kn zato sto nije postojao ramldr. a danas sam ga popravio u kucnoj radinosti. tako da ljudi, BACKUP i uvijek BACKUP radite prije petljanja sa rizicnim stvarima.Izvorno postao Mraz
Gdje si dao 450 kn?Šta su ti popravili?Jel se ovaj moj može popraviti za toliko novaca?
jedan servis na pescenici, nasao sam ga u oglasniku. mijenjao mi je cip i stavio od v550. cip je bio 300 kn a ruke 150 kn. neznam da li bi to pomoglo u tvom slucaju al mozes provjeritIzvorno postao Mraz
Šta popravit!? Dodaj par krznaša i kupi novi...Izvorno postao Mraz
!
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
Da se nadovežem na vas sve, obavio sinoc postupak od A do Ž i sve normalno radi.
@jdabic1 Sutra ti šaljem backup-ove sa faksa, ako ti još trebaju !? Stvarno nisam bio u mogućnosti prije, a doma imam obicni modem.
Imam jednu molbu za sve vas koji ste to pokusali da napisete serijski broj telefona pa da to usporedimo i vidimo jel ima to kakve veze s uspjehom i neuspjehom. u mog buraza je CFUG3514AA i kod njega radi
Moj je SUG3070CA
I ja imam takav... Jdabic1 je vec isprobao sa mojim backupima i nije islo, jedino ako pomogne onaj od 32 MB.Izvorno postao nagy_os
Onaj od 32MB bi trebao pomoći, jer onaj od 64KB ili tako nešto (onaj koji se konvertira) je zapravo zapis bootloadera, koliko sam ja to skontao, a taj od 32 mb je zapis čitave memorije, koliko mi se čini.
File od 64 KB je zapis PDS zone o cemu se cijelo vrijeme ovdje i govori. napisao sam paro postova ranije sto je to jer je DeMar pitao za sto sluzi PDS.Izvorno postao nagy_os
procitaj si to da zas o cem se radi. bootloader se ne nalazi u monsterpacku tj. jako rijetko se nalazi u MP-u (55R MP). U MP se nalazi bootstrap sto vecina ljudi brka sa pojmom bootloadera.
@nagy_os: to nije broj koji sam pitao. na v525 on pocinje sa AAUGxxxxxx
Onda je moj CFUG3070CG
1617dh je broj kod mene..Izvorno postao tvrtkod
Postoji li mogucnost da se zbog ovog (prakticki v525 ne daje nikakve znakove zivota) i baterija slabije puni? Mjerio sam napon na bateriji nakon cjelonocnog punjenja i ne prelazi 3,1V
Bookmarks