@ Inovator:
šta,to vam je moto?![]()
a šta ako između vas i tih ljudi stoji proxy?![]()
@ Inovator:
šta,to vam je moto?![]()
a šta ako između vas i tih ljudi stoji proxy?![]()
to nije nikakva zapreka... sve se da sredit...Izvorno postao niten
...da se sredit. right. šta,moraš pristojno pitat da ti kažu IP ili šta? poslat im čokoladu?
a šta misliš da je Mitnick i slični bio na mreži bez ikakvog prikravanja IPa?? nije, a opet su našli di se spajao. svakog se može naći, samo je pitanje koliko je isplativ trud, tj koliko je velik prekršaj.Izvorno postao niten
a je ti usporedba. Njega je tražila američka vlada,a recimo mene traži mod sa foruma o mobitelima. Niti imaš sredstva,niti volje,niti motiva.Izvorno postao Inovator
stvar je samo u tome da se može, kužiš!? svaka brava ima ključ, tako da nema apsolutne zaštite. ovo drugo si u pravu, ali rekao sam ti, da se na forumu pojavi netko tko bi eventualno imao u posjedu neke bitne informacije ili bi argumentirano objavio da je napravio nešto ilegalno, našli bi ga...Izvorno postao niten
@CSM-Sharry-Sharry_zalba Zbog čega smatraš da si kao klon prihvatljiv, a kao original ne? Nije valjda riječ o multiploj osobnosti? Rekoh ti, samo si trebao izgurat kaznu koja je uzgred rečeno bila mala s obzirom na učinjeno i sve bi bilo OK, ovako ti nažalost nema povratka ovdje
čuj ak nisi znao forum prati svaki IP s kojeg si postao...Izvorno postao niten
da,ali ja recimo postam kao niten sa svog IP-a,a koristim klona koristim proxy. i kak forum može znat da je to klon?Izvorno postao kinfa
Ajde knifa ti me moraš podržat klino sam ti na potpisIzvorno postao kinfa
![]()
Sad i zica,mozda pocne i prijetitIzvorno postao Sharry_zalba
kam ce ovo ic,di je zappan da se oglasi?nek on veli svoje
May the Force be with you!
Izvorno postao niten
nije moto, vjeruj mi, samo slijed logičkih zaključivanja. mislim jasno ti je da je Gotovina i dalje tražen, mada se sad navodno zove Kristijan Horvat???
što se tiče proxya i sličnih alatki za prikrivanje IPa, ne bih htio ulaziti u naše metode otkrivanja usera... ako se ponašaš normalno, nikakva ti maskiranja ni ne trebaju, a k tome, još ćeš manje popušit ban ovdje, jer zbilja nije modsima i adminu jedini cilj bannanje, već samo održavanje foruma funkcionalnim za čitavu zajednicu, te održavanje reda i nekog nivoa kulture.
no, već smo u OTu, uglavnom CSM je samo trebao izdržat kaznu i sve bi bilo OK, dobar primjer je Zeus...
pozdrav
Bookmarks