Radio sam preko un5x_patch to konvertiranje kao sto i pise ali on je to kao zavrsio a file je ostao potpuno isti(isti naziv,velicina). Pa neznam jeli taj program ista napravio.Izvorno postao tvrtkod
Radio sam preko un5x_patch to konvertiranje kao sto i pise ali on je to kao zavrsio a file je ostao potpuno isti(isti naziv,velicina). Pa neznam jeli taj program ista napravio.Izvorno postao tvrtkod
Normalno je da file ostane iste velicine i istog naziva. Editiraj u notepad-u stari i konvertirani - tamo ce se vidjeti razlika...Izvorno postao DeMar
Toga se nisam sjetio. Ako ti kazes da je normalno da ostane isti onda ga je valjda konvertiraoIzvorno postao JosipD
U nodepadu neces vidjet nista smisleno. treba ti HEx Editor i malo soli u glavi da skuzis strukturu Code grupa u monsterpackuIzvorno postao DeMar
Da, nece se nista normalnoga vidjeti. Ali se vidi da je razlicito...Izvorno postao tvrtkod
Istina, al ja opet nebi preporucio notpad kao program za provjeru. kad sam radio prvu konverziju sa starijom verzijom Un5x.exe cijeli file mi je ispunio sa 000000000 i FFFFFFFFF a to se bas ne vidi tako u Notpadu tako da sam jos pronjuskao na netu i vidio da ako imam 58R na mobu onda moram koristit patch-anu verziju tog programa jer je taj za 55R. nakon sto sam skiniuo novi, konvetirao i otvorio i hex editoru, onda je sve imalo smisla i tek onda sam se usudio upisat to u mob.Izvorno postao JosipD
Bookmarks