Mraz kaže da se ne može...Izvorno postao DeMar
Ne znam šta sam radio krivo.Točno onako kako je pisalo sam i ja radio.Ne znam šta sad spada pod backup.Ovdje se govori o nekom fajlu velikom preko 30 MB.To nemam.Nisam iskopirao onaj file 10010000 prije nego što ga je onaj drugi program preradio.Možda misliš na backup toga file-a. Miroo ga je iskopirao, pa je rekao da se sa njim uspio vratit na staro.Ja nisam ni to imao,pa sam otišao do servisa. Nije mi to jako teško palo. Bio sam svjestan rizika.Izvorno postao DeMar
Mraz kaže da se ne može...Izvorno postao DeMar
Ajd hvala ti na odgovorima. Ja sam napravio te backupove i nadam se da sam ih dobro napravio. Samo ne znam kako konvertirat taj file? Radio sam kako pisem i taj pds file mi ostao isti, nista se nije promijenilo. A mozda tako i treba. Hvala na svemuIzvorno postao Mraz
kako to mislis ostao je isti?Izvorno postao DeMar
Radio sam preko un5x_patch to konvertiranje kao sto i pise ali on je to kao zavrsio a file je ostao potpuno isti(isti naziv,velicina). Pa neznam jeli taj program ista napravio.Izvorno postao tvrtkod
Još jedna V300 u kvaru... Pukla nakon točke 14.....![]()
![]()
![]()
![]()
Powered by: R374_G_0E.42.09R & SE8615BXXH1097 Bootloader 8.26
kako to mislis pukla nakon 14. tocke? jel imas backup? jesi ga probao vratit?Izvorno postao Cele303
Normalno je da file ostane iste velicine i istog naziva. Editiraj u notepad-u stari i konvertirani - tamo ce se vidjeti razlika...Izvorno postao DeMar
Toga se nisam sjetio. Ako ti kazes da je normalno da ostane isti onda ga je valjda konvertiraoIzvorno postao JosipD
U nodepadu neces vidjet nista smisleno. treba ti HEx Editor i malo soli u glavi da skuzis strukturu Code grupa u monsterpackuIzvorno postao DeMar
Da, nece se nista normalnoga vidjeti. Ali se vidi da je razlicito...Izvorno postao tvrtkod
Istina, al ja opet nebi preporucio notpad kao program za provjeru. kad sam radio prvu konverziju sa starijom verzijom Un5x.exe cijeli file mi je ispunio sa 000000000 i FFFFFFFFF a to se bas ne vidi tako u Notpadu tako da sam jos pronjuskao na netu i vidio da ako imam 58R na mobu onda moram koristit patch-anu verziju tog programa jer je taj za 55R. nakon sto sam skiniuo novi, konvetirao i otvorio i hex editoru, onda je sve imalo smisla i tek onda sam se usudio upisat to u mob.Izvorno postao JosipD
Napravio sam sve što piše do točke 14 i nakon flešanja (stavljao sam 4FR) se mob ugasio i više se ne pali. Samo na komadić sekunde dobije struju i ugasi se tako da neće ni u flash mode i ne prepoznaje ga ni jedan program. Zvao sam navečer nekog tipa iz oglasa što ima smart clip i kaže da mi može popravit mob za 100-150kn, pa ću ga danas popodne odnijeti...Izvorno postao tvrtkod