Zašto se na ovom forum ZA MOBITELE reklamiraju drugi forumi ISTO ZA MOBITELE ?
Zašto se na ovom forum ZA MOBITELE reklamiraju drugi forumi ISTO ZA MOBITELE ?
Zbog sira
Nemoj biti tako nepristojan. Pitam nešto što mi je jako glupo na ovom forumu. Ako imaš svoj forum za mobitele što dolaziš na ovaj reklamirat svoj ? Ja bi tome odmah dao BAN.
zato kaj je zabavno gledat pokušaje pokretanja novih foruma na račun ovoga... ima nešto toliko bolesno smiješno u tome kako ti forumi brzo promijene tematiku. sve mi je žao dijelit banove tim ljudima, i tak će ostat ovdje zbog kvalitete informacija pa zašto da im to oduzimam. i strašno je zabavno čitat komentare ostalih forumaša na takve pokušaje![]()
Neznam, meni to po malo ide na živce, ali glupo je dati BAN onda ispane ko da je vam on konkurencija. Ja kad bi imao svoj forum, nebi dolazio na ovaj forum jedino ako mi date da reklamiram svoj onda bi dolazio redovno i reklamirao svoj forum, ali kako da se ja kod nekoga registriram na forum koji nikako i ne bude na svom forumu. Kad on nije na svom što bi ja na njegovom. Ipak je malo smiješno![]()
Kakvo reklamiranje kad on ili oni od tog svog foruma nemaju ništa. Pa nije da zarađuju na njemu. Vidjeli da to postoji, pa odlučili napraviti svoj, pa makar bio natrpan temama i postovima tipa "Najdraži glumac" ili "Idete li na more?". Postojao je još jedan tematski forum o mobitelima, ali je ugašen, ali tamo je bilo takvog smeća da se to više nije dalo kontrolirati. Mogao je doći svatko i pisati što god želi, vrijeđati, omaložavati... Ovo je jedan od najkvalitetnijih na koje sam nabasao. Vjerovatno sam zato i ostao.
Nesmeta meni kad neko reklamira svoj forum ako nije vezan tematikom ovog i nije da imam nešto protiv onih koji to rade, ali ljudi to nema veze s vezom.
Pusti. Ništa ovime nećeš postići. Takvih i sličnih će uvijek biti, a objašnjavanje ti je uzalud.![]()
To ti je jednostavno zdrava konkurencija. Da nema tih pokušaja mogli bi se uspavati i na kraju propasti. Ovako se trudimo zadržati razinu koju smo dostigli. frish-KI vjerovatno spominje forum na mob385 čiji je autor odustao od svog foruma i linkao sa mob385 na ovaj forum.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ako ćemo imenovati, onda mislim na crogsm.com. Nešto strašno... Koljačina među pametnjakovićima.![]()
@friški - forum na crogsm nam je konkurencija?!?! baš sam ga pogledao i moćan je uf...![]()
![]()
Baš...
Brrrrrrrrr, I'm scared
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ma joj zappane. Nitko me ne razumije. Totalno sam neshvaćen.Rekoh, da je postojao još jedan sličan tematski forum, ali to što se tamo neprestalno događalo, nije bilo za (normalne) ljude. Kakva konkurencija? Ljudi! Pa, daj se uozbiljite. Evo, ja ću prvi.
![]()
pa u auto blicu se reklamira auto klub i obratno
Bookmarks