![]()
Da čujemo mišljenja? Koji vam se više sviđa? Ne mislim samo na funkcije nego općenito.![]()
![]()
Da čujemo mišljenja? Koji vam se više sviđa? Ne mislim samo na funkcije nego općenito.![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
oba su cool dizajna, uzeo bih M55 posebno zbog ekrana . . . ali minus oba dvojici je ekran 101x80 ili koliko vec imaju . . . kad pogledas nokija ima modela istih dimenzija kao ova dvojica gore a imaju ekran 128x128 . . .
It's nice to be important, but it's more important to be nice
ljepsi mi je s55 plus mu je manja kamera bt ic ali ima malo memorije losiji ekran mislim da bi ipak uzeo m55!!koje su karakteristike njegove kamere?kad izadje s55i to ce bit ono pravo!!!
ps jel otporan na vodu prasinu i udarce m55?reko bi da je po izgledu!!
M 55
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
razlozi?
Jel se to meni čini ili je na slici gore na M55 ekran slabijeg intenziteta svjetla od S55?? Izgleda da da.. sumnjam da je stvar u slikanju...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@coma:razlog je tipkovnica , kad sam primil S55 u ruke nije mi se dopala tipkovnica . Previše zbijena za moje prste, a spadam u ljude s tanjim prstima.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
S55 u svakom slucaju sto se dizajna tice...
da dizajn mi je fakat jeben,najljepsi mobitel trenutno
evo sada kada znamo vse o ovim mobitelima da malo obnovimo usporedbu! pisite svoje razloge![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U medjuvremenu sam piknuo S55, i odlican je... i meni je puno lijepse dizajniran od M55... M55 mi previse izgleda kao igracka, previse djecji... ne znam zasto... ali ima bolji ekran, isti kao i Sl55, i kako sam cuo barem, nema neke velike razlike, imaju istu pikselizaciju oba mislim...
da oba 101*80, ali 1.6 mb memorije me privlaci i taj bolji display
S 55 je krcat funkcijama,ima dobar izgled, ali meni se jednostavno ne dopada tipkovnica.
M 55 mi se sviđa, bar ona verzija koja nema onaj X onako izražen, ali nema IRDa.
Nisam zadovoljan ni s jednim ni drugim u potpunosti i morat ću još razmisliti....
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ti se isto dvoumis izmedju ta dva? neko ko ga je kupio ovdje na forumu je rekao da se naviknes na tastaturu i da je onda dobra
Meni i dan danas smeta malo ta tipkovnica... no naviknuo sam se... problem je taj sto ponekad ne uhvati tvoj stisak, pa moras malo jace ipkati...
Sve u svemu, jako sam zadovoljan, stvarno ima sve, no ako M55 ima 1.6MB memorije, to je dosta bolje... dobro si razmisli... ako dobis kabel u kompletu s M55 uzmi doticni u svakom slucaju...
M 55 bi bil super samo da ima IRDa. Naviknul sam se i to je problem.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
onda sl55! viki jel izasla cijena za m55?
Hm Sl 55 ? Ne znam, nisam o njemu ni razmišljal. Prije SX 1 , ako bude love.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Meni je sl55 prioritetCijena za m55 pojma nemam... on će izaći malo kasnije od sl55. Nekih 400 eura sigurno
Sl55 bi ja uzeo odmah da su stavili MMC... no nisu i to me smeta, to je odlican projekt!
Kolika je memorija u sl55ici?
1.6mb! ja sam cuo da ce biti oko 175 eura za m55! ako ce biti 400, a sl 450 uzimam sl!
175 evra? Čuj ja sam samo bubnuo cifru
da tak sam cuo na club siemens
Sl mi je jako lijep, no opet... najradje bi si uzeo T610 kada dodje!
Bookmarks