Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 30

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    Nokia 6600
    Operater
    VIP
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa jedan od najlakših mogućih načina je da ti u source kodu zapisana šifra do onih težih do kojih moraš doć prvo do šifre ftp-a pa onda preko njega pronaći jedan file u kojem moraš promijeniti ekstenziju u onu koju koristi microsoft access (neznam kako se piše) i tamo to otvorit i uglavnom ti je sve tamo zapisano u tablicama, pa čak i nečiji brojevi kartica !! No samo da ti kažem da ne zaboraviš da je to sve ilegalno, i ja isto ovo nisam nikad probavao, ovo je sve iz tutoriala kojih imam mali milijun na kompu !!

Ja ne kažem da neću pomoć, nego da je to previše pisanja ! Kaži šta te konkretno zanima, pa ću ti pomoć ili dat tutorial ako ga imam jer ćeš iz njih najviše nauči (osobno iskustvo ) !!
    Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
    all you need is one place: http://www.rohitab.com

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    BB-9000
    Operater
    VIPnet
    Godina
    44
    Bodovi
    20.359
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.359, Nivo: 34
    Bodovi: 20.359, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao cyber
    pronaći jedan file u kojem moraš promijeniti ekstenziju u onu koju koristi microsoft access (neznam kako se piše) i tamo to otvorit i uglavnom ti je sve tamo zapisano u tablicama, pa čak i nečiji brojevi kartica !!
    ma je li? a u bazi podataka te šifra samo čeka.. otvorena i nekriptirana? yeah, right... lima, ne seri bezveze o stvarima o kojima nemaš pojma... što je najbolje, šifru uglavnom iz tablice niti ne možeš rekonstruirati jer ti to uopće nije potrebno za autorizaciju korisnika, šifre se malo drugačije spremaju. broj kartice moraš moći jer ga eto moraš dostaviti banci.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    Nokia 6600
    Operater
    VIP
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Joj samo mi nemoj govorit da serem kad nemaš ni ti nikakvog pojma ! I vidim lijepo se izražavaš, a admin foruma... hmm..., dobar uzor
    I samo mi nemoj ništa govorit, jer kolko ja vidim iz ovog šta si ti napisao... mislim ne vidim ništa pametno...

@danijel_13- daj se javi na pm pa ću ti probat pomoć jer vidim da ovo neide !!
    Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
    all you need is one place: http://www.rohitab.com

kaj gledaš? Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    44
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zappan
    broj kartice moraš moći jer ga eto moraš dostaviti banci.
    Netočno, osim ukoliko onaj koji je slagao webshop nije totalni kreten. Da ne spominjem da je ujedno i ilegalno čuvati takve podatke na serveru jer prilikom sklapanja ugovora sa card holderima (ili bolje reči firmama koji to rade za njih) imaš uvijet da podatke o karticama ne smiješ čuvati na svojim serverima, nego se oni enkriptirano šalju direktno njima. Ti kao vlasnik web shopa s tim nemaš veze, što je jako dobro riješenje jer su onda oni odgovorni za bilokakvu zlouporabu...

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove