ovako, instaliram ga i pokrenem a zvuk samo na prednjim zvucnicima, bez suba, zadnjih i centralnog
POMOC
i da u media playeru radi sve normalno
ovako, instaliram ga i pokrenem a zvuk samo na prednjim zvucnicima, bez suba, zadnjih i centralnog
POMOC
i da u media playeru radi sve normalno
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
Ako imas nforce ploču idi na njihov sound properties i idi na wizard koji ti podešava zvučnike. Prati dijaloge i slušaj zvukove i na kraju bi ti sve trebalo radit. Nije stvar u Winampu nego u driverima..
Što se tiče MP, to mi je već malo čudno. Probaj ti ponovo naštelat zvučnu jer Winamp to treba registrirat...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
je pa treba ti plug-in, ja koristim KB 5.1 chanell
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ja nemam nikakav plugin.. Za šta je on točno?
pa salje zvuk na sve zvucnike, svih 5. naravno moras i u windowsima podesit 5.1 zvuk (sound effect menager)
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Neznam koju ploču imaš (ili ako imaš zvučnu-pravu) ali meni na onboard je potrebno samo proči wizard za zvuk i kasnije na sve kanale čujem.. Ako to ne napravim, winamp ne kuži i svira na prednje..
Al ok i to je jedna opcija!
Izvorno postao XLR8R
a di se taj wizard pokrece... imam isti problem!! sve je lijepo radlio do neki dan... takoder u win media playeru rade svi zvucnici![]()
Neznam koju ploču imaš, da li je chipset nforce 2,3,4,neki-peti? Kod mene je nForce2 ploča, a wizard se pokreće: Start -> Settings -> C.Panel -> nForce Control PanelIzvorno postao D@viD
Tu podešavaš zvuk i konfiguraciju zvučnika. Ako imaš drivere novije od v2.00 onda je cijeli prozor drugačiji i morat ćeš se sam snaći jer sam tu verziju koristio jako davno i vratio se na v2.00 (nisam nikako uspio podesiti 5.1 zvuk u novijim driverima).
http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=223Izvorno postao XLR8R
znaci nForce 3 imam... i nemam nista u control panelu od nForce-a
![]()
Hmm neznam kako to izgleda točno na nF3, šta ti je onaj Sound effect manager, ima to veze sa nVidiom? Malo mi je čudno da nemaš bar nešto od nVidije u CPanelu..
Pretpostavljam da si normalno instalirao gore All-in-one drivere za matičnu (koja ima u sebi i drivere za grafičku, zvuk...)?
Ako neznaš što si instalirao, pogledaj ovdje drivere za tvoju ploču i skini si "NF3 chipset driver for Win2k/XP" odnosno verziju za neke druge Win, 98icu ili Win64.
hvala ljudi
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
Bookmarks