Potrebni su ti USB-COM driveri za kabel. Pogledaj po forumu imaš ih stavljene, a imaš ih i na www.siemensfreaks.com
interesuje me samo taj program atenabler kad se startuje trazi iz padajuceg menija com-portove,a moja konekcija sa racunarom je preko usb-a,dali to ima kakve veze il sta?,hvala
Potrebni su ti USB-COM driveri za kabel. Pogledaj po forumu imaš ih stavljene, a imaš ih i na www.siemensfreaks.com
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ate enabler je samo za aktivaciju AT naredbi preko COM kabela...
maraschino - PTICICA
TočnoIzvorno postao 3aTmr
, ali za aktivaciju AT naredbi na mobitelu, pa ako je kabel USB opet trebaju driveri da program vidi kabel, zar ne ?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
nabavio sam serijski kabal od mc60 i kad pokrenem atenabler pise mi cx65 found i pod *#06# pise pluged in(ACC),cim izgasim atenabler i pokrenem mpm pise mi na pod acc none,a na mpm-u pise:no telephon conected,jel mi trebaju pored toga jos neki driveri ili sta,hvala unapred,pozdrav
probao sam i simoco,VisSie takodje ista prica,inace koristim winxp,u com1 properties mi je bps 115200,ako neko moze da mi pomogne,mozda mi trebaju neki drajveri?
atenabler bi trebao pokreniti samo jednom i to bi trebalo biti to...
maraschino - PTICICA
već je rečeno, ali da ponovimo još jednom. Serija x65 za rad sa programima tipa MPM, SiMoCo , VisSie i sl. zahtijeva USB kabel od te serije. Serijski kabel od serije 55 (gdje spada i MC60 iako se po broju ne bi reklo) može se koristiti za otključavanje, promjenu softvera Wiswup-om, ali ne i za izmjenu slika, melodija...
Znači nema druge nego nabaviti novi kabel.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
jedan momak ja mislim rvalenica il tako nesto(izvinjavam se ako sam pogresio) je uspeo da preko serijskog pokrene MPM i ostale programe,imao je slican problem ko ja,ali ne znam ako vi kazete novi kabal onda cu uzeti novi,da li je isti usb za sve serije X65?
jest, isti je, DCU-510 i 540 su ti USB. preporuča se 510-ka. inače, ja sam imao USB za X55 seriju i preradio ga i sad radi na 65...Izvorno postao janko84
da, ali kljucna je rijec preradio...
maraschino - PTICICA
shema izmjena na kablu od serije 55 da bi mogao raditi na seriji 65 postoji na forumu. Potražite ju i riješite se muka.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
jest, kad drukčije neće...mogao sam gledat u njega, ali on ipak ne bi proradioIzvorno postao 3aTmr
.
uglavnom, sve što trebate imate na forumu.
nije mi samo jasno kako atenabler prepoznaje telefon a nijedan drugi program nece
zar vam treba nesto vise??Izvorno postao Sljaka
maraschino - PTICICA
moze li link za tu shemu posto sam preko smin-a,hvala
Meni originalni DCA-500 od S55 radi na svim modelima serije x55/x6x/x70, možeš radit sve osim flashanja EEPROM-a.
Bookmarks