Zna li netko gdje naći besplatne i dobre animirane wallpapere za windowse? Sad mi je to palo na pamet, imamo to na mobitelima, a još nikad nisam vidio na kompu da netko koristi animirani wallpaper...
Zna li netko gdje naći besplatne i dobre animirane wallpapere za windowse? Sad mi je to palo na pamet, imamo to na mobitelima, a još nikad nisam vidio na kompu da netko koristi animirani wallpaper...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...vidiš o tome sam već razmišljao ali nikad nisam naletio na nešto takvo - danas ću probati može li se uopće vrtiti animirani gif pa se javim...
Ma tko to ima na mobu?Nemamo svi SE (hvala Bogu
)
Ja sam neko vrijeme vrtio onu spiku da mi je HTM stranica kao background u Windozima, pa sam stavljao svakakve animirane GIFove (čak i AVI) kao BG. Ali mi je brzo dosadilo.
Imao sam neko vrijeme u donjem-desnom kutu desktopa ispisan dio telefonskog imenika tu na poslu, brojeve koej često trebam (20ak njih) i oko te "tablice" sam imao pokojeg smileya, uz svako ime (skoro) po jednog (tipa, kod kolege koji mi se "jako" sviđa bio je onaj sa mitraljezom, itd). To je bilo isto tak simpa, ali nakon tjedan-dva i to dosadi.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
...evo radi...
Sam sam si složio gif wallpaper sa priloženim programom (skinuh ga prije dosta vremena i znam da je bio free pa...) i sve OK...
Samo si podesite veliki frame delay...
Naravno ovo je za promjenu statičnih wallpapera pa ako se netko hoće zezati može složiti i animaciju...
pa javite ako vam nešto ne odgovara...![]()
ma našao sam ja već gotovih wallpapera (google) koji su animirani i sa zvukom u pozadini (tipa slap, vatrica, lete leptiri, zmaj..), isprobao sam i sasvim je OK. Zvuk se da isključiti. Imaju oko 2 ili 3.5 MB i mogu se podešavati rezi i sl. a dolaze kao .exe datoteka i sam se instalirava. Nisam primjetio da usporava komp.
Ali bed je kaj nisu besplatni pa svako malo skače prozor koji nudi kupovinu istog...
Dakle ja bi nekaj besplatno, nešto tipa da zrake sunca probijaju kroz morsku površinu, gledano iz dubine mora i da se to leluja lagano... bez zvuka.... ili bi to sam napravio samo ne znam kako... (koji prog).
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@wb: može info kako/gdje se to instalira tj kako to uopce moze svirati kao wall? Pretpostavljam da se ugnjezdi u startup kao program....
Probao sam staviti čisto neki avatar na desktop, vrti ga ali malo prozori trokiraju i kad se ode na desni klik - refresh animacija se vrati na početak.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
da, instalirava se ko što bi se recimo i neki screensaver instalirao... a diže se kako si reko preko start up-a... ako ga isključiš (što se isto može, preko traya, automatski se postavi wallpaper koji je ispod njega, odnosno onaj koji je zadnji korišten...).
A što se zvuka tiće to je tipa ako si stavio wall sa vatricom uz plažu, onda se čuje kako vatrica lagano pucketa kako gori, more lagano šumi i čuju se zrikavci... jako opuštajuće, ali to se može (zvuk) isključiti, ako npr. želite da u pozadini svira nekaj drugo prek winampa i sl.
...evo sad sam malo zmiksao na drugi način - složiš u flashu swf file i napraviš html stranicu sa istim te onda sljedeće: desna tipka - properties - desktop - browse - odabereš html i nađeš svoju stranicu...
Jedino treba pripaziti da se flash animacija ne razvuće preko cijelog prozora nego se smanji (zbog desne tipke na desktopu)...
Naravno ovo maznuh sa http://artist-3d.com/ ...![]()
Baš je super,samo kaj ja nemam XP![]()
Cool!! Moram nešto složit ovi stacionarni su mi već tapijaIzvorno postao dmi
Jedino ovo zadnje nisam baš skužio u vezi razvlačenja..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
...pri izradi stranice ne dozvoli da ti flash animacija ide od ruba do ruba (jer ukoliko to napraviš - gubiš izbor desnim klikom na desktop (ulaz u kontekstni meni) pa dobivaš samo kontrole za flash animaciju)...
da al to sa flashom je malo nespretno onda... bolji su ovakvi već gotovi, ili kad bi postojao neki prog za radit iste (dakle ove prave, ne flash)...
...pa napravi se animirani gif (ako se da kome zezati s tim)...
Bookmarks