Mislim da se moze ako stavis profile na Silence ali samo sa najnovijim firmwareom.
Mislim da se moze ako stavis profile na Silence ali samo sa najnovijim firmwareom.
iPhone 5s 16 GB
jel se mogu stavljati mp3 melodije za poruke?
mogu....i wav čini mi se
Da i ja napišem po koji komentar, baš sam ga jučer koristio na par sati čisto da vidim kako radi.. Izgled kao t630,vrlo sličan i dosta plastično izgleda (postoji sivi i crni) ja sam imao crni,na desno bočnoj strani ima okidač za slikanje/snimanje, tipke za zumiranje +,-, na joystick se prebacuje sa foto na video snimanje i ostali parametri za snimanje. Svjetlo je dosta jače nego na k700i (zato što je veće,ima nekako plavo bijelu boju kao neonka). Uz standardnu opremu dolazi adapter za MS kartice jer u njega ide MS Duo,pc kabel isto dolazi s njim,iako sam ja koristio bt, potrebno je instalirati softver ako se želi koristiti memorija od mob, Izbornik/meni je dosta brži i slikovitiji nego na k700i. Kod slikanja potrebno je držati 1s okidač zbog fokusiranja, znači nije samo dovoljno nakratko pritisnuti okidač, blenda se iza ručno zatvara.
Sve u svemu mobitel za 2000 kn nudi dosta toga, ja za sada mislim uzeti k700i koji je isto dosta jeftin i bolji od moje motorole!
mobitel za 2k kuna?to u bosni ili?
u zg ti je u oglasniku od 300 do 330 eura a d 750 oko 290 eura
danas ga uzimam
Vi vidite stvari i pitate zasto. Ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam zasto ne?
350 € je u Osijeku, a znam dvije osobe koje su ga nabavile za 1800 tako da je 2000 kn, ovisi koliko ste sposobni naći povoljan mob. Inače K700i je u trgovini 1500kn sa karticom tako da 2000 kn za k750 zvuči malo nerealno,ali nemožete se ravnati sa cjenama iz trgovine.
pa ne možeš uspoređivati k700 cijenu iz dućana sa k750 individualnim cijenama na crno...
Prodajem mobitel sony ericsson w800- ugrađen mp3 player, 2.0 megapiksel kamera s blicom( snima kvalitetne slike i video), uključene original slušalice, nije kodiran, garancija još 10 mjeseci. CIJENA 2700 kn zainteresirani javite se na mail damai@net.hr pa
ma daj......preskupo.....
Ostalom, kakvi su to postovi u ovom podforumu?
briši................
Moze se iskljuciti zvuk kamere sa novim softverom. Moj k 750 nečujno fotka, bez silent moda.
PREDATOR
ja na svojem trebam uključit silent onda radi
Bookmarks