Evo ga i u mojim rukama na testiranju... Oduševio me je!
Fotke su na razini digitalaca od prije 3-4 godine!
Evo ga i u mojim rukama na testiranju... Oduševio me je!
Fotke su na razini digitalaca od prije 3-4 godine!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Znači kao onaj Sonyjev CyberShot 1.3MPix od prije par godina...znam da ovaj ima 2MPix, ali me zanima samo usporedba kvalitete slike...jel ima po mraku noisea na fotkama?
Bom Chicka WahWah
exkjuzmi ,a gdje su slike?
Pa naravno da ima, ipak nema niti fleš pravi fotić, nego foto-svijetlo...Izvorno postao PhytoSculpt
@lili: bit će fotki tamo na gmailu, samo da nađem vremena malo uploadat ih...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
![]()
Izvorno postao whiteboy
ma dobže,ne gori
![]()
imao sam ga u ruci i malo prčkao,meni kao na k700,doduše malo bolji ekran,kamera je ok,ma da sam ja mislio kako se pisalo da će to bomba biti,ali na mobu fotke ok izgledaju,ništa posebno..uglavno mob je ok,ali niš posebno da bi sad d500 mijenjao...
Pozdrav
Imam jedno pitanje za one koji su imali priliku isprobati K750i.
Da li postoji mogućnost zumiranja slike NAKON što je slikana?
Dakle,ako je dotična slika rezolucije veće od rezolucije ekrana moba onda se može (kada se zumira) scrolati ljevo-desno gore-dole.
Malo sam zakomplicirao ali valjda kužite na što mislim.
K700i nije imao tu mogućnost,pa se nadam da su taj,po meni blesav propust ispravili.
Btw. sada imam Nokiu 3660 i tu opciju jako često koristim,pa bi mi jako falila kada kupim K750i.
moze mate sve moze ,moze x32 zoom
cak isa vecom resoluciom slike
Zadnji uredio zappan : 05-08-2005 u 12:15
Prodano!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
dolazi 28.7. u EM-a znači da je negdje oko 1-2. 8. u trgovinama
Evo već je 5.8.2005 i JOŠ ga nema!!!!
POLUDIT ĆU!!!!
Ni u Splitu ni u Zagrebu ni u Koprivnici (I VIPnet i T-Mobile) nitko NIŠTA ne zna!
Ni kada će doći ni kolika će biti cijena.
Info.......bilo tko........prije nego svršim na Vrapču!
![]()
zanima me dali netko zna koja je razlika izmedu d750 i k750 jer mi se cini da su isti po svemu osim sto d750 ima ona tmobile sranja
d750 je k750 s t-mobile brandom (znaci t-mobile softver, wap postavke, neke live usluge itd...). uglavnom bolje uzet k750 jer je taj softver jako los, najcesce se to vidi na foticu mobitela
kaj slike ispadaju losije ili?
vidio sam dasu u oglasniku tu negdje pa je onda bolje uzet k750 a i ljepsi mi je po bojama i ona kamera iza
nemora biti. to moze biti samo jedno od monogih ogranicenja.
ma meni je k750i super...
ja sam uzeo k750 i mob je ludnica totalna,imao sam d500 do sad i taj je bio mrak,ali ovo je strašno,fotke su me oduševile,napokon to sve liči na nešta...koristim ga par dana i stvarno sam oduševljen
@smogovac daj mi reci kakva je razlik u slikam i samom slikanju u odnosu na d500
naime ima sam ga i bio sam odusevljen pa me zanima dal se kuzi razlika?
i kad zumiras dal se smanjuje rezolucija ili ne?
i btw jesi naso kakve nove 3d igre za njega jer me stvarno zanima kak funkcionira java na njemu jer sam vidio da je dobio skoro max ocjene i da je jedini koji se moze usporedivati sa smartphonovima
Vi vidite stvari i pitate zasto. Ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam zasto ne?
konacno evo i potvrda da je se k750i trenutno najbolji mob s kamerom.
ili ako hocete mob koji ima najbolju kameru
http://www.gsmarena.com/nokia_n90_vs...-review-46.php
pogledajte test izmedu k750i i nokie n90 sa "carl zeiss" lecama.
jedina stvar koja je bolja kod nokie je video
respect
Vi vidite stvari i pitate zasto. Ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam zasto ne?
razlika između kamere na d500 i k750 je jedno i pol koplje sigurno,prvo veća rezolucija,a drugo i autofokus...i slika na kompu i na mobu jednostavno izgledaju čudesno,kao malo lošiji digitalac..sad se na d500 sigurno ne bi mogao vratiti,nisam baš tražio igre,ali sad ću googlati...
kakvi su filmovi kad ih gledas na mobu
jel su u frameovima ili teku glatko
bio sam super zadovoljan sa d500 kad sam snimao filmove jer su isli fakat glatko
a flash?
djeluje?
bolji su na d500,u idealnim uvjetima stvarno su ok...flash je bolji i nekako jači nego na d500,a u kombinaciji sa night-mode daj za mob izvrsne slike na bližoj udaljenosti
Ma sve je to super , ali zasto serete po d750i sto je T-mobile brand , to nema NIKAKVE veze s kamerom, a jeftiniji je oko 500 kn...?
meni d750 izgleda kao dr. mob..
k750 je došao u vip i košta 3300kn
BEZOBRAZLUK!!!
A1 Refill Centar ga nudi za 2870kn!
......nego....zanima me da li se nože isključiti onaj iritanatni zvuk okidača na kameri?
Znam da se kod nekih Firmwarea može ako se mob stavi u silent mode,samo neznam je takva sitvacija i u Hrvatskoj.
Meni je gušt slikavat okoliš iz aviona ili vlaka i sl. ali mi je "crnjak" ako svaki put dok kliknem idem ostalim putnicima na živce!
P.S. .............a naravno tu su i tete na plažama........![]()
![]()
![]()
![]()
e baš zbog tih teta na plažama se to i nemože isključit. Naime, zbog nekih zakona koji osuđuju fotografiranje nekoga tko ne zna da je fotografiran je i nemoguće isključiti zvuk okidača. No, ipak postoje naravno načini da se to u silent modu iskjučiIzvorno postao Mate_Balota
Bookmarks