cuj malo si se zanio, i to malo previse, za to treba izdurat kaznu
Jako mi je žao što sam to učinio, ali eto svašta se dogodi.
Žalio bih se na kaznu jer mi je pre velika trebali bi je malo spustiti. Za oprpst bih napravio button set specialno za ovaj forum. To bih izgledalo sve u mobitelima npr kad je tema zakljičana stavio bih icon mobitel prekrižen. Uz to bih još tražio da mi disblade-ujete rep sustav
Hvala !!!
cuj malo si se zanio, i to malo previse, za to treba izdurat kaznu
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
skin i button set nemaju veze s kaznom, a disejblat rep. sustav ti ne mogu osim ovako da te se spusti toliko da ne možeš koristiti neko duže vrijeme...
a skratio ziher ne bi, mogu ti jedino produžiti za ono što si rekao ljudima ovdje.
Za ovo ču dobit možda još veču kaznu, ali nema veze.
@McLaren
Nije to tebi bilo osobno nek sam malo htio napraviti tako da se istaknem "belaja" mal da se nasmijem, a nekom sam dao i poz bod i opsovo mu...
McLaren tebi osobno jedno sorry
Budi sretan što nije malo veća kazna za sve to što si napravio:
1.Reputacija u moje ime!!!!!!!!!!-Pa di ti je to palo na pamet
2.-II- Mclarenu+psovke
3.Prvo ponudiš pomoć za onaj hosting i bahato nas sve o*jebeš zato što netko nezna promijenit IP adresu
4.2x si otvorio tu temu(jednom u web hosting#domene a drugi put u mobil cafe)
Budi sretan stvarno što ti kazna nije puuuuuuuno veća
gle moze bit sorry i ja ti mogu rec ok opce nije bed ali ovaj forum nije za lijecenje kompleksa, a to postoje druge ustanove.Sto se mene tice tema je gotova za mene
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
CroSatMan,ovo samo govori koliko si neozbiljan i nezreo...a pusaš na moderatorsku funkciju.
Imam filing da već nakon desetak postova nekog usera skužim da li je korisnik zreo ili pak balav. Ovih drugih na forumu ima sve više. Na mnoge bih postove ostavio i svoj komentar, ali suzdržim se jer bi to moglo napraviti još veću štetu. Bolje ignorirati. A ovo za kaznu - stoji.
Odguraj svoje,svako je pa ces i ti........nema ti druge
a to tvoje moderatorsko mjesto.................kako se ti palis na to.....:
ovako ga neces dobit
Zadnji uredio IvLajec : 03-06-2005 u 20:06
May the Force be with you!
Kazna stoji! Tesko da je netko uopce i mogao vise zlorabiti forum. Ponajvise zbog vrijedjanja drugih clanova, mislio ti to osobno ili ne. Samo za to bi trebalo odletiti na 2 tjedna, a ti se nisi samo na tome zadrzao! Stoga malo strpljenja, a kad se vratis pamet u glavu!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
...ovo je stvarno mala kazna za takvo što...ne znam što da više kažem pa ću šutit... i naravno, "frish-ki", istina...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
crosatman imaš sreće što je kazna tako kratka.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ovo je stvarno smjesno .... kaj tebe moraju sa svakog foruma izbaciti .... stvarno svasta . Jednom rjecju uopce nemas nikakvog Bontona !!!!
Nisu me izbacili samo su mi dali privremeni BAN, a šta ti znaći "Bonton" ?, malo sam se poigrao forumom i ...
???? Jel se ti salis ??????
Recimo to laicki !
Bonton = Pravila Pristojnog Ponasanja !
Koji je vama...? Mislite da ako ste iza ekrana i nicka da možete ispoljavati svoje frustracije i komplekse, jer biste to i u stvarnom životu. Get some manors!
Ajde kud puklo da puklo mozda popusim ban mozda ne
Koliko je meni znano BAN se ne dodjeljuje nicku nego osobi iza nick-a !
Vec kad si baniran na 14dana odradi to a ne kao ti po svom starom obicaju otvoris par novih nickova !
Djete kaj ne kuzis da ti je stil pisanja isti . Uvjek nekog vraga hoces ... zaszo ovo zasto ono ... Daj se uozbilji !
E da ne zaboravim !!!! CroSatMan = Sharry !
Ma, ja govorim za crosatmana i slične.
dobro, ova tema nema više smisla, žalba je kako smo zaključili neosnovana
![]()
Bookmarks