Evo slikica:
Ovako...MuVo N200 ima 256mb...na njega se mogu, osim MP3-ca, pohranjivati i ostali podaci (slike, filmići, prezentacije itd.) tako da može služiti i kao memory stick...također, ima diktafon koji podržava do 8h snimanja govora i to se može pohraniti na PC i slušati preko media playera u obliku .vaw formata. Ne smijem izostaviti ni FM radio, koji osim izvrsnog signala, podržava i snimanje izravno s radia što se, naravno, može prebaciti na komp...
Uz njega ide i line-in kabel tako da ga mogu spojiti na liniju ili sve što ima takav priključak i snimati s CD-a, ili bilo što što svira na liniji, na player i kasnije to slušati...
Kvaliteta zvuka je jako dobra (vidi se da Creative zna napraviti kvalitetan sound), počevši od jasnoće, dobrih basova, pa čak i glasnoće...
Što se tiče softwera i spajanja za komp...nakon instalacije softwarea komp odmah prepozna MP3 player i nakon toga radiš u njemu kao sa Windows Explorerom...brijem da možeš kreirati mape, slagati MP3-ce po abecedi, trajanju, datumu nastanka itd.
Koliko sam skužio, ovaj MP3 player predviđen je za aktivan život, što dokazuje da uz njega od opreme ide remen za nadlakticu na koji se utakne MP3 player, što je vrlo zgodno kod trčanja, rolanja i slično...dimenzije su vrlo male (čak sam pročitao da je najmanji MP3 player te vrste) tako da je vrlo praktičan (a ne ko discman koji sam dosad imao)...
Koristi jednu AAA alkaline bateriju te se s jednom baterijom može odslušati kojih 15 sati glazbe...planiram si kupiti punjač za baterije i baterije za punjenje jer mi se to čini isplativije nego kupovati svako malo nove...
Ovo mi je prvi MP3 player u mojem vlasništvu i prilično sam zadovoljan...ali to ima i svoju cijenu - 750kn!
Ako ima kakvih pitanja - samo navalite
Nadam se da je ovo bilo donekle iscrpno...

Odgovori uz citat
Bookmarks