Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 86

Hybrid View

Motorator Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ToTo_18
    pozdrav narode!!!
    danas sam pregazio svoju v550 motorolu sa ovim flashom...ali nazalost mjesto treceg fajla greskom sam flashao mob sa prvim..tj. nisam flashovao sa Reflash MLP vec sa Reflash. Tako da sam izgubio hrvatski jezik . Postoji li sad neka mogucnost da ubacim language pack 037 u mob????
    Ili da vratim na staru verziju softvera sa language packom 037 pa da onda reflasham sa Reflash MLP i da imam hrvatski jezik....

hvala unaprijed!
    Vidi tamo gdje si skinuo fileove ( pretpostavljam www.motox.us ) pa skini samo LP. Mislim da ako je SAMO LP nema veze koja je verzija (tj. LP stariej verzije radi i na novijima) - samo pazi da je u tom flashu SAMO LP, i ništa više.
    Druga varijanta je, naravno, ovo što si naveo - dupli posao. IMO - vidi prvo da si samo LP skineš.
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jul 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    na www.motox.com nema LP za R376 telefone samo za R374. A ja imam neki stari LP "R376_G_0E.65.25R_lang0037_reflash.shx" i s ovim LP reflashom nisam mogao da reflasham mob. Izbaci mi neku gresku.... a dok je bio stari softver njeg a sam bez problema ubacivao u mob. Tj. vjerovatno stari lp nije kompatibilan sa novim softverom.
    A da li ima Lp za novi softver ili sam osudjen da koristim engleski ?

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove