Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 86

Hybrid View

Svježe registriran
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A koji je password za otvoriti taj RAR file za RSD lite

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    LG g3
    Operater
    VIP
    Bodovi
    9.766
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.766, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja ga i dalje nemogu skinuti...e a jel se moze sa tim programom za skinove da se promijene i ikone?Uspio sam stavit neki drugi skin prek toga al kak je pokazano u onom flash tutorijalu ikone se nemogu?

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao EagleONE
    Ja ga i dalje nemogu skinuti...e a jel se moze sa tim programom za skinove da se promijene i ikone?Uspio sam stavit neki drugi skin prek toga al kak je pokazano u onom flash tutorijalu ikone se nemogu?
    daj mi reci jel se spajas preko carnet-ovih modemskih ulaza? Danas sam otkrio da korisnici koji idu na net preko carnet-a imaju proglema sa otvaranjem moje i motox-ove stranice posto su nedavno prebacene na php sustav. Danas sam se i ja pokusao spojit doma preko carnet-a i nisam mogao otvorit ni njegovu ni svoju stranicu. Pposlat cu ti na PM link na moj skin pa bi ga onda trebao moc skinut jer sam link na skin nije povezan sa motox-om nego ih imam spremenjene na svom ftp-serveru i samo linkane na stranicu

pozdrav

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    LG g3
    Operater
    VIP
    Bodovi
    9.766
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yes spajam se preko carneta mora da je to razlog.al evo spojio sam se prek ht-a i sad sljaka.daj mi sam reci koje sve file-ove uploadam jel sam ona 3 ko uvijek ili sve one *.dat?
    Zadnji uredio EagleONE : 28-06-2005 u 22:00

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao EagleONE
    yes spajam se preko carneta mora da je to razlog.al evo spojio sam se prek ht-a i sad sljaka.daj mi sam reci koje sve file-ove uploadam jel sam ona 3 ko uvijek ili sve one *.dat?
    Ako koristis dat verziju koju uploadas sa P2KCommanderom ond moras uploadat sve sto se nalazi u tom zip-u. Ostali skinovi imaju samo 3 dat fila zato sto ne sadrze ikone u sebi. Uzmi npr Moto skin pa ces vidjet da on isto ima vise od 3 dat fila. mislim da ih ima 14. Moram priznat da mi nije jasno zasto oni koji idu preko carneta na net nemogu pristupit mojoj stranici

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove