Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 86

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao EagleONE
    Ovak ja imam v550@v620 i imam ovu kombinaciju
    R376_G_0E.65.25R_LP0024_DRM0001_JPJAVA_G_0E_R376_0 5_00_03R_GSRV620T673NZ070_1FF.hmg
    V620_Core_SE5109AXXXX056.hs

pa me zanima kaj mi je najbolje stavit od onih 3 i sa kojim programom.Netreba mi Hrvatski jezik dost mi engleski.
    Bitno mi je samo da mob bude brzi jer mi sad na ovom jako sporo slike ocitava i dok pisem poruku mu dugo treba da ispise slova
    Ja bi isao dio po dio na tvom mjestu. Prvo mi reci koliko imas slobodnog mjesta na mobu. Bilo bi pozeljno da imas vise od 3 MB jer sam primjetio da performanse drasticno padaju ako imam ispod 3 MB.Nakon toga mozes aplicirat reflash koji ce ti nadogradit soft na novu verziju ali ce ti ostat svi podaci i postavke. Ako ni tad nisi zadovoljan onda primjeni flexlash ali prije toga napravi backup svih bitnih podataka sa npr. P2kTools jer flex brise sve podatke i postavke. sto se tice uputa o flesanju o tome necu sad nadugo i siroko. samo cu ti rec da si pogledas sticky o toj temi i malo upogonis search jer se o tim stvarima vec jako puno pisalo. Po meni isto bitna stvar za brzinu je skin koji koristis. "Ljepsi" skinovi su obicno veci od standardnjih pa trose puno resursa. Ja bi ti preporucio da koristis moj B/W Glass skin (ako ti se svidja takav dizajn) koji ima po meni jako dobre performanse. Ako ti nije sto jasno slobodno pitaj.

pozdrav

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    LG g3
    Operater
    VIP
    Bodovi
    9.766
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.766, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Znaci ovaj http://www.get-mobile.co.uk/download...lash_MOTOX.rar
    zanima me samo s kojim programom flasham ostalo znam?

Moguce da zbog memorije imam samo megu i pol slobodnoga a sto se tice skinova to sam vec bio mijenjao pa nisam mogao ulaziti u detalje zvona tak da mi se i neda to.A ovaj tvoj sam probao skinuti al ne rade linkovi..

Kak stavljas ti skinove?ja onak da ona 3 fajla preimenujem pa ih bacim u mob..
    Zadnji uredio EagleONE : 23-06-2005 u 22:23

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Znaci ovaj http://www.get-mobile.co.uk/download...lash_MOTOX.rar
    zanima me samo s kojim programom flasham ostalo znam?

Moguce da zbog memorije imam samo megu i pol slobodnoga a sto se tice skinova to sam vec bio mijenjao pa nisam mogao ulaziti u detalje zvona tak da mi se i neda to.A ovaj tvoj sam probao skinuti al ne rade linkovi..

Kak stavljas ti skinove?ja onak da ona 3 fajla preimenujem pa ih bacim u mob..
    Ja osobno koristim ovaj program za flashanje jer se nemoram zamarat sa crackanjem i patchanjem.

Sto se tice slobodnog prostora na mobu, obavezno oslobodi vise jer ce ti brze radit telefon. Sto se stavljanja skinova tice u gubljenja mogucnosti editiranja ring stlyea tu nisi u pravu iz jako jednostavnog razloga. Ocito si u isto mah editirao melodije u audio direktoriju i skinove u skin direktoriju pa ti se posemerilo podesavanje zvona a nisi razlucio uzrok. Sto se tice zvona taj bug se dogadja ako brises neke tonove u mobu a predhodno ne postavis sve stilove na all silent u P2KTools ili nakon toga ne obrises 2 .db filea u audio folderu. Iz mog iskustva obe metode rade.

Maloprije sam pokusao skinut skin sa svoje stranice tako da cu te pitat koji pretrazivac koristis kad browseas moju stranicu. Mislim da ti je sad ovdje rijesena vecina pitanja i dilema. Skinove ne zamjenjujem nego stavljam nove pored starih ili ponekad obrisem stare koje ne koristim i dodam nove. Mob ti nije osudjen da ima samo 3 osnovna skina. Ako koristis ovaj program mozes stavit koliko god oces skinova, ogranicen si samo prostorom na mobu. jedino na sto trebas pazit je na naziv novog foldera koji kreiras u skin direktoriju. Obavezno pogledaj flash tutorial koji dolazi s programom i stvarno ce to sve bit jasno kao dan.

pozdrav

EDIT:
    Da, za pocetak mozes stavit taj Reflash
    Zadnji uredio tvrtkod : 24-06-2005 u 11:10

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    LG g3
    Operater
    VIP
    Bodovi
    9.766
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Probao sam sa firefoxom sa IE i opet nista..mozda mi firewall ne pusti fakat neznam...zahvaljujem na ovom ostalo pa javim kad napravim sve...

Svježe registriran
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A koji je password za otvoriti taj RAR file za RSD lite

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    LG g3
    Operater
    VIP
    Bodovi
    9.766
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja ga i dalje nemogu skinuti...e a jel se moze sa tim programom za skinove da se promijene i ikone?Uspio sam stavit neki drugi skin prek toga al kak je pokazano u onom flash tutorijalu ikone se nemogu?

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja ga i dalje nemogu skinuti...e a jel se moze sa tim programom za skinove da se promijene i ikone?Uspio sam stavit neki drugi skin prek toga al kak je pokazano u onom flash tutorijalu ikone se nemogu?
    daj mi reci jel se spajas preko carnet-ovih modemskih ulaza? Danas sam otkrio da korisnici koji idu na net preko carnet-a imaju proglema sa otvaranjem moje i motox-ove stranice posto su nedavno prebacene na php sustav. Danas sam se i ja pokusao spojit doma preko carnet-a i nisam mogao otvorit ni njegovu ni svoju stranicu. Pposlat cu ti na PM link na moj skin pa bi ga onda trebao moc skinut jer sam link na skin nije povezan sa motox-om nego ih imam spremenjene na svom ftp-serveru i samo linkane na stranicu

pozdrav

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    LG g3
    Operater
    VIP
    Bodovi
    9.766
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yes spajam se preko carneta mora da je to razlog.al evo spojio sam se prek ht-a i sad sljaka.daj mi sam reci koje sve file-ove uploadam jel sam ona 3 ko uvijek ili sve one *.dat?
    Zadnji uredio EagleONE : 28-06-2005 u 22:00

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jul 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    p.s. i da li mogu sada na ovaj softver staviti stari normalnimim postupkom ili je promijenjen bootloader pa nemogu klasicno da ga flasham.Ako mogu onda bi stavio star iflash pa ga reflashao sa lp0037 i onda sa Motox Reflash LP i to bi bilo bezbolno, ali vjerovatno se to nemoze tako ?????

verzija bootloadera je :07E1

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove