slobodno reci sto te specificno zanima zato sto nema smisla da pisem nadugacko i na siroko ako te nesto konkretno zanima. ako si imao gore hrvatski jezik onda stavi reflash_mlp. to ti je reflash koji ce ti napravit upgrade softa na 67.02R ali ti nece mijenjat jezik jer u sebi ne sadrzi ni jedan jezik. to mu je i glavna svrha da ljudi koji imaju jezik koji nije dostupan za odredjeni telefon i odredjenu seriju softa ipak mogu zadrzat jezik koji su imali. Al ima jedan bug a to je da ne prikazuje slobodan prostor na mobu. ako koristis p2k za pregled prostora onda ti radi ili ako koristis akmeru, isto radi. ali kad odaberes tavku u mobu da vidis kolicinu slobodnog i iskoristenog prostora pojavi ti se prazan ekran na kojem samo pise "Ime:Telefon" a ostali podaci nedostaju. razlog tome je sto jezik koji dolazi sa orginal mobom nije 100% kompatibilan sa ovim najnovijim softom. Motox i ja radimo na rijesenj tog problema. Naravno ako stavljas reflash i koristis jezike koji dolaze s njime, sve radi bez problema.Izvorno postao Dr@Zen
Flexlash ti je flex, ali u flash formatu. To znaci za mob flashash normalno sa MMF i RSDLite kao kad stavljas flash ili reflash. samo sto s njime radis upgrade flex-a. njegova prednost je sto sam proces traje puno krace i sto se moze flashat iz bootloadera, sto znaci ako nesto za****** i nemozes upalit mob da ga flexas, jednostavno ga stavis u booloader i opalis sa ovim. Sto se mojih iskustava tice vezano za ovaj nanjnoviji MP mogu samo rec da nisam imao bolji i brzi na svom telefonu. Moram jos dodat jedan file koji dolazi uz ovaj soft koji bi trebalo flexat nakon flashanja moba. ali ja ga nisam nikad koristio i mob mi je radio bez problema.
Imas jos kakvo pitanje?

Odgovori uz citat
Bookmarks