Znaci standard backup. Skinuo sam sva 3 file-a koji si stavio gore, sad me samo zanima koje filove trebam ubacit redom, buraz hoce kompletni v620? Po mogucnosti HR LP. Sorry al nisi se bas raspisao da razjasnis nama malima![]()
Znaci standard backup. Skinuo sam sva 3 file-a koji si stavio gore, sad me samo zanima koje filove trebam ubacit redom, buraz hoce kompletni v620? Po mogucnosti HR LP. Sorry al nisi se bas raspisao da razjasnis nama malima![]()
slobodno reci sto te specificno zanima zato sto nema smisla da pisem nadugacko i na siroko ako te nesto konkretno zanima. ako si imao gore hrvatski jezik onda stavi reflash_mlp. to ti je reflash koji ce ti napravit upgrade softa na 67.02R ali ti nece mijenjat jezik jer u sebi ne sadrzi ni jedan jezik. to mu je i glavna svrha da ljudi koji imaju jezik koji nije dostupan za odredjeni telefon i odredjenu seriju softa ipak mogu zadrzat jezik koji su imali. Al ima jedan bug a to je da ne prikazuje slobodan prostor na mobu. ako koristis p2k za pregled prostora onda ti radi ili ako koristis akmeru, isto radi. ali kad odaberes tavku u mobu da vidis kolicinu slobodnog i iskoristenog prostora pojavi ti se prazan ekran na kojem samo pise "Ime:Telefon" a ostali podaci nedostaju. razlog tome je sto jezik koji dolazi sa orginal mobom nije 100% kompatibilan sa ovim najnovijim softom. Motox i ja radimo na rijesenj tog problema. Naravno ako stavljas reflash i koristis jezike koji dolaze s njime, sve radi bez problema.Izvorno postao Dr@Zen
Flexlash ti je flex, ali u flash formatu. To znaci za mob flashash normalno sa MMF i RSDLite kao kad stavljas flash ili reflash. samo sto s njime radis upgrade flex-a. njegova prednost je sto sam proces traje puno krace i sto se moze flashat iz bootloadera, sto znaci ako nesto za****** i nemozes upalit mob da ga flexas, jednostavno ga stavis u booloader i opalis sa ovim. Sto se mojih iskustava tice vezano za ovaj nanjnoviji MP mogu samo rec da nisam imao bolji i brzi na svom telefonu. Moram jos dodat jedan file koji dolazi uz ovaj soft koji bi trebalo flexat nakon flashanja moba. ali ja ga nisam nikad koristio i mob mi je radio bez problema.
Imas jos kakvo pitanje?
Bookmarks